Fürdőkád kiegészítők

A lelkünket is melengető, relaxáló fürdőhöz szükségünk lesz egy tökéletesen funkcionáló fürdőkádra. Ehhez elengedhetetlenek olyan fürdőkád-kiegészítők, mint a lefolyók vagy az előlapok. Ezek a kellékek biztosítják, hogy nem csupán esztétikailag, de működésében is tökéletes legyen a kád.


 


Webshopunkban megtalálsz minden olyan fürdőszobai terméket, amelyek a fürdőkádad használatához szükségesek. Emellett számos olyan kiegészítőt is vásárolhatsz nálunk, amelyek segítségével berendezheted a fürdődet. Válogass kínálatunkban, és rendelj tőlünk kényelmesen, otthonról.

tovább bezár
Kampány típusa
Méret
Beépítési oldal
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
50 db termék
 

Fürdőkád előlapjaink

 

Ha a fürdőkádunkat nem látjuk el hidegburkolattal, miután beállítottuk a helyére, szükségünk lesz előlapra. Ezek a fürdőkád-kiegészítők egyrészt esztétikai szerepet is betöltenek. Eltakarják a szemünk elől a kád tartólábait, illetve a kimaradt réseket.

Másrészt megakadályozzák, hogy a fürdővíz befolyhasson a kád és a padló közé. Ez statikailag sem lenne szerencsés, és a pangó víz okozta penészedés miatt sem. Számos méretben és vonalvezetéssel forgalmazzuk előlapjainkat. Az akril időtállósága és csillogása jellemzi ezeket a magas minőségű termékeket.

 

Elengedhetetlen fürdőkád-kiegészítő a le- és túlfolyó

 

Nagyon fontos, hogy a fürdőszobánkban mindenhol tökéletesen működjön a víz leengedése. Fürdőkád le- és túlfolyóinkkal biztosíthatod, hogy a fürdővíz zökkenőmentesen jusson a csatornarendszerbe.

A túlfolyók segítenek megakadályozni, hogy a fürdőkádat túltöltsük, hiszen amint a víz eléri a túlfolyó szintjét, elkezd lefolyni. Le- és túlfolyóinkat fehér, króm vagy akár antik bronz színben is megrendelheted. Igyekszünk minden vásárlói elképzelés megvalósulását elősegíteni színes termékkínálatunkkal.

 

További fürdőszobai termékeink

 

A fürdőkád és kiegészítői csupán egy apró része azon kellékeknek, amelyekkel berendezzük a fürdőszobánkat. Jóval könnyebb dolgunk van, ha kényelmesen, egy helyről szerezhetünk be mindent. 

Épp ezért szállítunk házhoz olyan árucikkeket, mint a kádparavánok, a mosdókagylók vagy komplett zuhanykabinok. Emellett mosdó és zuhany csaptelepeket, fürdőszobabútorokat vagy épp gőzkabinokat is rendelhetsz tőlünk. Igény szerint segítünk a beüzemelésben, és termékeinket kérheted prémium házhoz szállítással is. Sőt, a jelzett modelljeinket ingyenesen juttatjuk el hozzád.