Zuhany csaptelep

A mindennapi kényelmünkhöz hozzátartozik a komfortos, jól felszerelt fürdőszoba. Igazán üdítő a reggeli zuhany, különösen, ha kiválóak a csaptelepeink, zuhanyrózsáink. Webáruházunkban a zuhany csaptelepek széles kínálatából választhatod ki a fürdőszobába illő darabot.


 


Klasszikus és modern modelljeinket egyaránt megtalálhatod. Karos, falba süllyesztett vagy termosztátos csaptelepet szeretnél? Nézz körül nálunk, és rendelj minőségi csaptelepet. Komplett zuhanyszettet, sőt, kádtöltővel ellátott csapokat ugyancsak találsz a termékeink között.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
152 db termék
 

Termosztátos zuhany csaptelep

 

Ismered azt az érzést, amikor beállsz a kellemes hőmérsékletűnek hitt víz alá a zuhanykabinban, de leforráz vagy jéghideg a víz? Webáruházunk termosztátos zuhany csaptelepeivel többé nem kell tartanod az extrém vízhőmérséklettől.

A BEGONIA csaptelepeket modern, szögletes stílusban és lágyabb, klasszikus kivitelben is forgalmazzuk. Mindkét modellt 38 fokos hőmérséklet-korlátozással látta el a kiváló lengyel gyártó, a Deante. Ha elegáns megjelenésű, korszerű zuhanycsaptelepet keresel, jó helyen jársz.

 

Cynia zuhany csaptelepeink

 

A Cynia csapok közt a hagyományos és formabontó fürdőszobai kiegészítőket kedvelő vásárlóink is találnak kedvükre valót. Két csapteleppel képviselteti magát a gyártó üzletünkben. A falba süllyesztett Cynia zuhany csaptelep igazán különleges kialakítású, egykaros modell. 

A másik, népszerű formatervezésű darab pedig egy csodás króm, egykaros fali csaptelep. Egyszerre hengeres és határozott a kialakítása, így bármely stílusban kialakított fürdőszobában megállja a helyét. Mindkét Cynia zuhany csaptelepet kérésedre üzembe is helyezzük.

 

További zuhany csaptelepeink

 

Ha arra gondolunk, hogy csupán csempéből hányféle méret, szín, alakzat létezik, nem csoda, ha azt mondjuk, ahány ház, annyi fürdőszoba. Nincs ez másként a fürdőszobai, így a zuhany csaptelepekkel sem. A legmodernebb modellektől a retró darabokon át az antikolt csapokig webshopunkban minden stílus képviselteti magát. 

Egykaros, szelepes és termosztátos csaptelepeink mellett zuhanyszettjeink is várnak rád. Igazán elegánsan mutatnak a fürdőben fekete csaptelepeink. Minden termékünk magas minőségű és megbízható gyártó által készített darab. Nézd meg kínálatunkat, gyönyörűek a termékeink.