Szállítás

Futárral

ez a hagyományos háztól-házig történő szállítás. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a termék ingatlanon belüli mozgatásáról. Az Ön rendelését az MPL vagy a GDL fogja kézbesíteni. Egyes termékek súlyából és/vagy termetéből adódóan a futárnak szüksége lehet segítségre átadáskor. Erre szállítás előtt 24 órával felhívjuk figyelmüket.

MPL: a kiszállítás előtti napokban e-mail értesítést küldünk Önnek a termékek átadásáról, majd a szállítás napján kap egy SMS-t a Postától, melyben tájékoztatják a várható érkezésről. Ha pontosabb információra van szüksége, a 06-1/767-82-82-es postai telefonszámon érdeklődhet az SMS-ben kapott ragszám bemondásával.
GDL: a kiszállítást megelőző munkanapon, amikor átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztesse a másnapi kiszállítást. A szállítási címre való érkezést, 15-30 perccel korábban telefonon jelzi Önnek a futár. A termékek szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a terméke(ke)t.

Webáruházunk az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz.

Bizonyos termékek esetén (méret, súly stb. miatt) a táblázatban leírtaktól eltérő ún. „Egyedi szállítás”-i díj került megállapításra. Ezen díj a normál szállításra érvényes háztól-házig történő szállítást tartalmazza ezért kérjük, hogy a megrendeléskor gondoskodjon a termék ingatlanon belüli mozgatásáról.

A szállítás költsége minden termék adatlapján fel van tüntetve. Több tételes rendelés esetén a szállítási költség a rendelés végösszegétől függ. Az ország minden pontjára érvényes árakat pedig a következő táblázatban tekintheti meg:
Megrendelés végösszeg Szállítási költség
0 Ft 19 999 Ft 1 290 Ft
20 000 Ft 49 999 Ft 1 490 Ft
50 000 Ft 99 999 Ft 1 990 Ft
100 000 Ft 199 999 Ft 2 490 Ft
200 000 Ft - 2 990 Ft

Prémium szállítás

A hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, és a kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Legkésőbb az árufelvételt követő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.

Postai csomagautomata szállítás

A Magyar Posta Zrt. Csomagautomata szolgáltatása országszerte több, mint 400 átvételi ponton biztosítja a kényelmes és gondtalan csomagátvételt a nap 24 órájában. A szolgáltatás 20 kg tömegű csomagig vehető igénybe. A csomag átvételéhez mindössze az MPL-től SMS-ben vagy e-mailben kapott azonosítóra lesz szüksége. Amennyiben a csomagot utánvéttel rendelte meg, az ellenértéket a csomagautomatánál bankkártyával tudja rendezni.
A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben értesíti a Posta, ezt követően küldeményét 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kap.

PostaPont szállítás

A Magyar Posta szolgáltatásával országszerte több, mint 5000 átvételi helyre, MPL PostaPontra kérheti csomagja kiszállítását. A postákon vagy az üzletekben a nyitvatartási időn belül bármikor, a benzinkutakon jellemzően 0-24 órában veheti át a megrendelt csomagjait. A küldemény értkezéséről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést, az utánvét összeget bankkártyával vagy készpénzben is kifizetheti.

Postán maradó szállítás

A csomagot a Magyar Posta nem házhoz viszi, hanem az ország bármelyik Postájába, ahol személyesen a nyitvatartási időn belül veheti át. A küldemény postára érkezéséről.SMS-ben vagy emailben értesítést kap. Csomagjához 10 munkanapos őrzési idő tartozik, ez alatt kell átvennie azt.