Beltéri ajtó

A beltéri ajtó és egyéb nyílászárók, bár lehet, hogy így nem gondolunk rájuk, mégis meghatározó elemei minden otthon berendezésének. Bár a szó klasszikus értelmében egy beltéri ajtó vagy egy ablak nem berendezési tárgy, mégis fontos részét képezik az enteriőrnek. 

Időrendben valószínűleg mégis előbb választjuk ki az ajtókat és az ablakokat, mint ahogy otthonunk egyéb berendezési tárgyainak beszerzéséről gondoskodnánk. Persze biztos sokan vannak, akik már a legelső pillanattól kezdve tudják még a képek helyét is a falakon, de ők vannak kevesebben. Mi azt javasoljuk, hogy a beltéri ajtó vásárlását tudatos tervezés előzze meg! Hiszen ez egy olyan része az otthonodnak, amit biztosan nem fogsz sem hetente, sem évente cserélgetni! 

tovább bezár

Beltéri ajtó választása

 

Túl az ár-érték arányon, ami egy nagyon fontos szempont, érdemes figyelembe venni az alapanyagot, amiből nyílászárót választunk. Ajtót és ablakot hosszú évekre veszünk. Míg egy bútorcserét sokkal könnyebb kivitelezni, ha az elhasználódott, vagy más stílusban éreznénk jobban magunkat, addig a nyílászáró cseréje egy bonyolult, idő és költségigényes folyamat. Sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha pár apró dologra odafigyelünk. 

Ma igen divatosak és nagy választékban kaphatók a dekorfóliás beltéri ajtók. Színben, anyaghatásban választhatunk számos típus közül. A mi kínálatunkban a dekorfóliás ajtók mellett, 3D dekorfóliás ajtókat is találhatsz. 

A CPL technológiával készült bevonattal ellátott ajtók is nagyon kedveltek. Ez egy nagyon kemény anyag, ami nehezen hajlítható. Ezért van az, hogy a CPL bevonatú ajtók egy síkban, hajlítások és keretek nélkül készülnek, mert a bevonat nem használható az éleknél és a szögeknél. Kategóriánkban CPL felületű beltéri ajtókat is találsz, 75-100 centiméterig, balos és jobbos kivitelben is. 

Ne feledkezzünk meg az iridium bevonatú ajtókról sem! Ez egy speciális bevonat, ami tulajdonképpen egy 4 rétegű fólia, mely erezett kivitelben készül és melyet először a vendéglátóipari és irodai ajtóknál alkalmaztak, a nagyon magas kopás- és karcálló tulajdonsága miatt. Ez a felület extra védelmet és hosszú élettartamot biztosít. 

 

Ha megtaláltad nálunk a számodra legmegfelelőbb ajtót, választhatsz hozzá 60 napos visszavásárlási garanciát, sőt, még biztosítást is kérhetsz hozzá!