CPL felületű beltéri ajtó

Ismerd meg CPL felületű beltéri ajtó kínálatunkat! Építkezel vagy felújítasz, esetleg modernizálod otthonod? Beltéri ajtóra szükséged lehet. Ha körülnézel a kínálatban, nagyon sokféle alapanyagból találsz különböző színű és kialakítású ajtókat.


 


Árban az egészen olcsótól a csillagos égig terjed a határ. Ugyanígy minőségben, tartósságban is nagyon sokféle beltéri ajtó vár nálunk. Ha a te preferenciáid a jó ár-érték arány, a minőségi kivitel, a könnyű beszerelhetőség, akkor a mi javaslatunk a CPL felületű beltéri ajtó, mely minden pontban tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők

Mire számítsunk CPL felületű beltéri ajtó vásárlásnál?

 

Ezek a beltéri ajtók általában könnyített szerkezettel készülnek. Ez azt jelenti, hogy van egy váza az ajtónak, legtöbbször MDF anyagból, amit aztán kitöltenek egy bizonyos töltőanyaggal.

 

Ez a töltőanyag általában méhsejtszerűen felépített erős karton. Végül az így kitöltött keretet lefedik egy fafurnér lappal. Az így készült ajtólapok könnyűek, de a csekély súly ellenére mégis erősek és kisebb fizikai hatásoknak jól ellenállnak, így lakóingatlanokba tökéletes választásnak bizonyulnak.

 

A kész ajtólapokat a folyamat utolsó lépéseként valamilyen burkoló anyaggal vonják be, mely dekorációs és védelmi funkciókat egyaránt ellát.

 

A leggyakrabban használt burkolóanyagok a beltéri ajtóknál, a dekorfóliák, a 3D dekorfóliák, a CPL és az iridium felület. A különbség e három technológia között, hogy míg a dekorfólia szép és divatos felületet ad, mely kisebb fizikai behatásoknak jól ellenáll, addig a CPL technológiával készült termékek sokkal erősebbeket is jól tolerálnak. Az iridium felület pedig a legerősebb mind közül.

 

A CPL egy rövidítés: Continuous Pressed Laminate szavak rövidítése, ami a gyártási technológiára utal. Dekorpapírra több rétegben visznek fel vízzáró, impregnáló és egyéb kemény bevonatot. A kemény bevonat egy speciális műgyanta réteg. A gyártás során a rétegek nagy nyomáson és magas hőmérsékleten kerülnek egymásra. Ennek a gyártási folyamatnak köszönheti, hogy nagyon magas az ütés-, a karc- és a kopásállósága.

 

Beltéri ajtó kínálatunk

 

Beltéri ajtó kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy a dekorfóliás, 3D dekorfóliás ajtók mellett a CPL és iridium felületű beltéri ajtókat is megtaláld, és ki tud választani felhasználási helyenként a legmegfelelőbbet. Színekben mindegyik kategóriában tudsz azonos ajtót választani.

 

A beltéri ajtótok kategóriában pedig, megtalálod az utólagos beszerelést is megkönnyítő ajtótokokat.