Iridium felületű beltéri ajtó

Az iridium felületű beltéri ajtók gazdag kínálatával várunk! A beltéri ajtók részét képezik lakásunk berendezésének, hasonlóan a bútorokhoz, ülőgarnitúrákhoz és egyéb lakberendezési kiegészítőkhöz. 


 


Ha most építkezünk és tervezzük otthonunk berendezését, könnyebb dolgunk van, mint amikor meglévő otthonunkat újítjuk fel, és a már kialakított enteriörhőz kell megtalálnunk az anyagban, színben, kivitelezésben is harmonizáló nyílászárókat. Bármelyik folyamatban is legyünk benne, a dekorfóliás, CPL vagy iridium felületű ajtók között egész biztosan megtaláljuk a nekünk megfelelőt. 

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

Mit jelent az iridium felület? 

 

Mielőtt erre rátérnénk, nézzük meg, milyen alapra kerülhet ilyen bevonat. 

 

Ma már nem kell komoly megalkuvást kötni, akkor sem, ha egy nemesebb fa ajtót szeretnénk az otthonunkba, megfizethető áron. A beltéri ajtók új generációja megérkezett, ezek a könnyített szerkezetű ajtók, melyek általában egy MDF vázból készülnek. 

 

Az MDF anyagnak a tömörségéből adódóan nehéz a súlya, ezért ajtóknál a keret elkészítéséhez használják. A keretbe általában egy erős papírrácsot tesznek töltőanyagnak. A papírrács erejét méhsejtszerű kiképzése adja. Az elkészült és kitöltött keretet végül egy fafurnér lappal borítják. 

 

Erre a lapra fog kerülni az utolsó réteg, ami lehet festés, de legtöbbször inkább valamilyen borító anyag kerül ezekre az ajtókra. 

 

A legegyszerűbb a dekorfólia, melynek köszönhetően az ajtó a valódi fa hatását fogja kelteni, és a fólia védelmet nyújt a kisebb fizikai behatások ellen is. Ennek a felületnek egy másik változata a 3D dekorfólia, melynek valósághű faerezete még természetesebb hatást kelt. 

 

A dekorfóliánál erősebb anyag az úgynevezett CPL felület, mely egy plusz védő réteggel rendelkezik. Ennek a rétegnek köszönheti, a karc és kopásállóságát, valamint ettől a rétegtől a nagyobb fizikai behatásoknak is jobban ellenáll, mint a dekorfólia. 

 

Az iridium felületű beltéri ajtó

 

A legerősebb ajtók ebben a termékkategóriában. A felületkiképzésben több réteg van, mely a karc és kopásállóságot segíti. Ezt a felületkiképzést azokhoz a berendezésekhez és ajtókhoz tervezték, amik nagy igénybevételnek vannak kitéve. Irodák és vendéglátóhelyek voltak az első felhasználási helyek, majd onnan kerültek be az otthonokba. 

 

Nézz körül iridium ajtóink között, ahol több színből és famintából választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet!

 

A beltéri ajtótok kategóriában pedig megtalálod az utólagos beszerelést is megkönnyítő ajtótokokat.