3D dekor fóliás beltéri ajtó

Ismerd meg 3D dekorfóliás beltéri ajtó kínálatunkat! Lehet, hogy pontosan tudod, melyik helyiségbe milyen burkolóanyagot szeretnél, döntöttél már a fal színéről, sőt, a függönyeid színét, hosszát is ismered. 


De vajon gondoltál már arra, hogy milyen beltéri ajtód lesz? Hogyan fog harmonizálni mindazzal, amit már elterveztél? Ha még nem, akkor sem kell megijedned. Hála a technológia fejlődésének és a designerek munkájának, ma már bármilyen enteriőrhöz megtalálod a legjobban passzoló beltéri ajtót. Dekorfóliás és 3D dekorfóliás ajtóink választékában biztos megleled álmaid ajtóját! 

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők

3D dekorfóliás beltéri ajtó?

 

Igen. Bár első olvasatra a dekorfóliáról és a 3D dekorfóliáról sokkal inkább valamilyen kreatív tevékenység, vagy autók és kirakatok dekorálása juthat eszünkbe, de ez a technológia sok éve jelen van a bútoriparban is. 

A dekorfóliás ajtók, a könnyített szerkezetű beltéri ajtók közé tartoznak. Ez a technológia azért kedvelt, mert nagyon jó ár-érték arányú termékek készülnek vele, melyek könnyen beszerelhetőek akár utólag is, esztétikusak és könnyűek. 

A dekorfóliának vagy 3D dekorfóliának köszönhetően nem kell festeni, felületkezelni őket, könnyen karbantarthatóak és könnyen tisztíthatóak. 

A hétköznapi igénybevételnek tökéletesen megfelelnek, karc és kopásálló tulajdonságuknak köszönhetően. Ezért bármilyen helyiségünkhöz választhatunk dekorfóliás beltéri ajtót.

 

Sima vs. 3D dekorfólia

 

A dekorfólia és a 3D dekorfólia igazából a vizuális élményben nyújt mást. Mindkét fólia típus célja, hogy a velük burkolt ajtólapok fahatásúak legyenek a faerezet mintától. A prémium 3D dekorfólia egy mikrobarázdált lakkréteggel bevont dekor felület, valódi fát utánzó erezet struktúrával. Így egy távoli szemlélő könnyen gondolhatja, hogy egy szép faajtót lát maga előtt. 

3D dekorfóliás beltéri ajtó kínálatunkban, hasonlóan a dekorfóliás ajtókhoz, tölgy és kőris ajtólapokat kínálunk neked, jobbos és balos kivitelben, többféle méretben, a magyar szabványnak megfelelően. 

Nézz körül kínálatunkban, és találd meg a számodra legmegfelelőbb 3D dekorfóliás beltéri ajtót! Beltéri ajtóhoz megvásárolhatod nálunk a megfelelő ajtótokot és még kilincset is választhatsz!