Kétszárnyú zuhanyajtó

Számos előnye van annak, ha a fürdőszobát átalakítod és egy kicsit felújítod. A mai rohanó világban a rég megalkotott helyiségek már nem funkcionálnak megfelelően, így itt az ideje változtatni egy kicsit. Vannak olyan lehetőségeid, amelyekkel könnyedén személyre szabhatod a lakás ezen pontját is. Ilyen például a zuhanyzó kapcsán a kétszárnyú zuhanyajtó, amelynek köszönhetően sokkal modernebb és elegánsabb hatást érhetsz el ezen a területen. 


 


Szerencsére a webáruházunkban hatalmas választékból találhatod meg a tökéletes darabot! Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Gyártó
Zuhanyajtó szélesség
Zuhanyajtó magasság
Biztonsági üveg vastagság
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Milyen típusú berendezésekre van szükség a fürdőszobában?

 

A nálunk kapható zuhanykabinok nagy előnye, hogy bármilyen apró részletet Te magad választhatsz ki. Eldöntheted, hogy milyen típusú ajtót szeretnél rá, nem véletlenül tartunk a készleten ennyi kétszárnyú zuhanyajtót sem. Utóbbi mellett olyan érvek szólnak, mint a méret, a helyigény és a kialakítás. Ez a típus nem a kisebb méretű helyiségekbe való, hiszen ezeket speciálisan leszűkített helyigényű kabinokra tervezték. Az említett modellekhez kicsivel nagyobb térre lesz szükség, mint például az egyszárnyú kivitelek esetében. Ne feledd azonban, hogy a két szárny nagyban javíthat a térérzeten, sokkal tágasabban hat majd a fülke és a fürdő egyaránt. 

 

A kétszárnyú zuhanyajtók típusai

 

A webáruházunkban kapható ajtók között számos egyedi megoldással találkozhatsz. Az általunk tervezett fülkék lehetnek építettek is, de a berendezést kérésre akár fülke profilból is összerakjuk. Mindegyik esetben használhatsz kétszárnyú zuhanyajtót, illetve tálcás kabint egyaránt. Előbbiek azonban üveglapból készülnek, amit acélkerettel és mágneses ajtózárral egészítettek ki. Nem véletlenül ilyen tartós és elegáns darabok.

Ott van például a 80x185-ös méretben beszerezhető Andrea dupla nyíló zuhanyajtónk, amelyből találhatsz 90-es kivitelt is. Az alumínium és króm profil igazán egyedivé varázsolja ezt a különleges terméket. Ne feledkezzünk meg továbbá a minőségi, 6 milliméteres, átlátszó, edzett üvegről sem, amely egy nagyon könnyen tisztítható változat. A termék nagy előnye, hogy akár kifelé, de akár befelé nyíló változatban is beszerezhető.

Ami pedig a Sapho gyártmányát illeti, a Lucis Line kétirányú eltolható ajtó fix fallal lett felszerelve. Ez a modell ugyanúgy átlátszó üveget kapott, a méreteinek köszönhetően azonban még egy nagyobb méretű zuhanyzóban is remekül megállja a helyét.