Akkumulátoros járművek

A mostani gyermekeknek rengeteg lehetőségük van kütyükkel tölteni az időt. Míg a mostani huszonévesek körében keveseknek adatott meg az a lehetőség, hogy különféle akkumulátoros járművekkel szórakozzanak kültéren, addig a mostani lurkóknak ez már nem akadály.

 

 

 

Mivel a kicsik sok esetben rengeteg időt töltenek a mobiltelefon, a tablet vagy éppen a televízió társaságában, így egyre kevesebbszer mennek a szabad levegőre, még télen is. A webáruházunkban kapható kültéri játékok között azonban számos olyan járgányt találni, amivel odakint is lefoglalhatjuk őket.

tovább bezár
Kategória
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
63 db termék
 

A kültéri játékok használata

 

Amikor játékot vásárolunk a gyermekeink számára, akkor bizony elgondolkodunk azon, hogy milyen típusok között nézelődjünk. A webáruházunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb hajtású járgányok, így kaphatóak akkumulátoros járművek, benzinmotoros autók, illetve pedálos verdák egyaránt. Ezek mindegyike remek választás akár karácsonyra, akár születésnapra, akár húsvétra egyaránt. Végre rávehetjük a kicsiket, hogy a szabad levegőn töltsenek egy kis időt, hiszen egy ilyen menő mini járgánynak ki tudna ellenállni?

 

Az akkumulátorral működő változatok esetében többféle típusról beszélhetünk, hiszen választhathatóak például quadok, tűzoltóautók, de még rendőrmotorok is. A gyermekek számára azonban kínálunk továbbá dzsipeket, cabrio kocsikat, illetve buggykat is. Ha mindez nem lenne elég, akkor pedig rendelhető a gyermek számára gokart vagy éppen munkagép, amivel megtanulja, hogy milyen is a kemény munka. Egyes modellek távirányítóval irányíthatóak, így a legkisebbek számára is biztonságosan használhatóak.

 

Az akkumulátoros járművek kínálata

 

A webshopunkban kapható Hecht akkumulátoros tűzoltóautó bármelyik gyermek szívét meg tudja dobogtatni. Sokszor még a felnőttek számára is hatalmas élmény egy ilyen eszközön látni a lurkókat. A kisautót nagyon egyszerűen lehet vezetni, hiszen könnyű súlya van, emellett pedig csak egy gázpedált kell nyomva tartani. Nagy előnye a jelzőfény, illetve az MP3 lejátszó csatlakoztatási lehetőség. Ennek köszönhetően pedig akár zenét is lehet hallgatni, miközben bejárja a környéket. 


Érdemes tehát körbenézni a széles kínálatunkban és kiválasztani a gyermek számára megfelelő kültéri járművet, ami lehet benzinmotoros vagy éppen akkumulátoros egyaránt. Utóbbi rendkívül megbízható, ráadásul a használata is nagyon egyszerű.