Állattartás

Hasznos és praktikus kiegészítőket keresel kisállatod számára? Az állattartás sok gonddal járhat, ha nem rendelkezünk megfelelő kellékekkel. Benti kedvencek számára szükség lehet kaparófára, ketrecre vagy akár egy kényelmes ágyra is. Ha ezeket keresed, akkor jó helyen jársz! 

 

Webshopunkban széles választékban találhatsz különböző, állattartáshoz elengedhetetlen eszközt. Legyen szó kinti vagy benti nyúl-, illetve baromfiketrecről, esetleg kutyaházról egyaránt, nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire szükséged van. Érdemes tehát egy pillantást vetni a hatalmas kínálatunkra!

tovább bezár

Állattartás kategóriánk

 

Cégünk hatalmas szenvedélye minden, ami állattartással, lakberendezéssel és udvarral kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos ehhez elengedhetetlen kiegészítőt is. Fő célunk, hogy szolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így ennek megfelelően igyekeztünk kialakítani a webáruházunkat is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó baromfiknak szükséges ketrecről, macska kaparófáról, estleg kinti kutyaházról egyaránt. 

 

Állattartáshoz elengedhetetlen kellékeink kínálata

 

Az állattartás kategóriánkon belül számos kiegészítő közül választhatod ki azokat a darabokat, amelyeknek hasznát tudod venni a ház körül. A többféle macska kaparófánk például remek ajándékok lehetnek szőrös kedvencednek. Ezeknek köszönhetően megvédheted a bútorokat és a függönyöket egyaránt. A szürke és a fehér színben is kapható változatok remek elfoglaltságot biztosítanak a cicák számára. 

 

Ne feledkezzünk meg a többi bundásról sem, akiknek fából készült nyúlketreccel kedveskedünk. Legyen szó kisebb, esetleg nagyobb verzióról, kinti vagy benti változatról, nálunk szinte bármilyet beszerezhetsz. A fából készült gyártmányok tartósak, így nem szükséges aggódni annak épségéért sem. Ezek védik az állatokat az esetleges kinti társaiktól, vadaktól is. 

 

Ott vannak továbbá a négylábú házőrzők is, akiknek mindenképpen ajánlott beszerezni egy minőségi kutyaólat. A Hecht Mike SD egy levegőkeringetéssel készült terméket tartós fenyőből gyártottak le. A ház megvédi az állatot még a legzordabb időjárásban is, biztosítja számukra a megfelelő feltételeket a fejlődéshez. 

 

Természetesen a kedvenceinket bent is tarthatjuk, ebben az esetben is szükségük van egy saját fekhelyre. Egy puha kutyaágy például remek megoldás, hogy az eb ne a Te ágyadban kössön ki az éjszaka folyamán.