Aszimmetrikus zuhanykabin

Szeretsz időt tölteni a fürdőszobában? Itt öltözködsz, készülsz el egy hosszú naphoz? Itt zársz egy nehéz és megterhelő hetet? Szükséged van pár berendezésre, amelynek köszönhetően egyszerűbbé válnak a mindennapok? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző fürdőszobai kiegészítőket, amelyek megkönnyíthetik az életedet! Legyen szó aszimmetrikus zuhanykabinról, esetleg egyéb fürdőszobai kiegészítőről, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged van a helyiségben. Nézz körbe bátran a széles kínálatunkban!

tovább bezár
Gyártó
Méret
Zuhanykabin méret
Szettben zuhanytálcával
Biztonsági üveg vastagság
Beépítési oldal
Készletinformáció
További szűrők
23 db termék
 

Aszimmetrikus zuhanykabin

 

A vállalatunk hatalmas szenvedélye minden, ami szépséggel, praktikussággal és lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos minőségi zuhanykabint is, amelyeket bárki könnyedén beszerezhet magának. Legfőbb célunk, hogy teljes mértékben ki tudjuk szolgálni az érdeklődőink igényeit, így ennek megfelelően próbáltuk meg kialakítani a weboldalunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó nyílóajtós aszimmetrikus zuhanykabinról, esetleg zuhanytálca nélküli változatról. 

 

Aszimmetrikus zuhanykabin kínálat

 

Ki ne szeretné egy jól felszerelt fürdőszobában indítani a napot, ahol minden tevékenység zökkenőmentes? Készülődhetünk a munkába, egy randevúra, esetleg egy másik eseményre, elengedhetetlen, hogy vegyünk egy frissítő zuhanyt. Amennyiben még nem találtad meg a megfelelő változatot, ne menj sehova, hiszen nálunk számos változat közül választhatod ki a tökéletes berendezést. 

A Galatro terméke például egy két méter magas, edzett biztonsági üvegből készített gyártmány, amelynek üvege teljesen átlátszó. A kialakításának hála tágas teret biztosít a számodra zuhanyzás közben. A hatalmas üvegfelület és a krómozott elemek rendkívüli módon kiemelik a terméket a többi zuhanykabin közül.

Természetesen választhatsz tálca nélküli Abelia aszimmetrikus zuhanykabint is, amelyet 6 milliméteres biztonsági üveggel láttak el. A lengyel márka két év garanciát biztosít a gyártmányra, így biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi berendezésről van szó. 

Kínálatunkból természetesen beszerezhető tolóajtós és bal oldali beépítésű változat is. Így mindenki könnyedén megtalálhatja a fürdőszobájába legkönnyebben beilleszthető terméket.