Forgalmazott márkák

Praktikus és hasznos kiegészítőket keresel különböző gyártóktól, amelyek nemcsak jól néznek ki, de még jól is jönnek az otthonodban? Délity bútort, Fieldmann kertészeti termékeket, Sapho fürdőszobai kellékeket keresel? Esetleg Villager szerszámokban gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz!

 

Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatod meg a különböző gyártók eszközeit. Legyen szó lakberendezési elemekről, bútorokról, kinti munkálatokhoz szükséges védőfelszerelésről, nálunk szinte mindent megtalálsz, amire csak szükséged van. Nézz körbe bátran a széles választékunkban! 

tovább bezár

Gyártók termékei

 

Cégünk legnagyobb szenvedélye minden, ami lakberendezéssel, kertészkedéssel és egyéb mindennapos tevékenységekkel kapcsolatos. Éppen ezért tartjuk a választékunkban számos gyártó kellékeit is. Legfőbb célunk, hogy 100%-ban szolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így ennek megfelelően alakítottuk ki a honlapunkat is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó Wasserburg fürdőszobai kiegészítőkről, Halmar étkezőszettről, esetleg GardenWell kerti bútorról. 

 

Gyártók termékeinek kínálata

 

Elsősorban érdemes tisztázni, hogy mit is szeretnénk valójában. A legtöbb termék esetén, amelyet az otthonunkba vásárolunk, fontos a gyártó és az arról alkotott kép. Jól jöhet, ha sikerül kifognunk egy jó minőségű terméket, hiszen az akár évekig is ki tud minket szolgálni. 

 

Az egyik ilyen nagysikerű gyártó, amely webáruházunkban is megtalálható, az a Fieldmann kerti eszközök és felszerelések készítésével foglalkozó vállalat. Legyen szó védőruházatról, szerszámokról, barkácsgépkellékekről, kerti asztalról, aggregátorról, illetve kerti grillről, tőlük szinte bármi beszerezhető.

 

Az Arezzo ezzel szemben zuhanyfelszerelésekkel foglalkozik, így ők gyártanak például csaptelepeket, zuhanypaneleket, de még zuhanyszetteket is. Ne feledkezzünk meg a minőségi Arezzo mosdókagylókról és WC-csészékről sem. Ezek rendkívül hosszú életűek, így a fürdőszoba felújítása során érdemes elgondolkodni a gyártó termékeiről is. 


Itt van továbbá a Materasso, amely különböző matracok tervezését és gyártását végzi már évek óta. Tőlük vásárolhatsz ortopéd, memóriahabos, de még rugós kivitelezésű terméket is. Az alvásminőség további támogatója továbbá a Thermor elektromos fűtőtest is, amely megfelelő hőmérsékletet biztosít a szobába.