Thermor

A fűtési szezont megelőző időszakban jó, ha felkészülünk a hidegebb napokra. A kellemes, meleg belső terek hozzájárulnak komfortérzetünkhöz és egészségünkhöz egyaránt. Az elektromos fűtőtestek gyors és praktikus fűtést tesznek lehetővé. Épp ezért webáruházunkban is megtalálhatóak ezek a készülékek. A Thermor különböző modellekkel képviselteti magát kínálatunkban. A fűtőtestjeik mellett Thermor kiegészítőket is forgalmazunk a berendezésekhez. 

 

Ha egyszerűen szeretnéd megoldani a lakás felmelegítését, nézd meg kínálatunkat és válaszd a Thermort!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Thermor Corsaire elektromos törölközőszárító

 

A fürdőszoba fűtése mindig különleges figyelmet igényel. Ha nem megfelelő ennek a helyiségnek az átmelegítése, könnyen penészessé válnak a falak. Ezt segít megakadályozni a Thermor elektromos törölközőszárító fűtőteste. 

 

500 wattos teljesítményével gyorsan és hatékonyan szárítja meg a ráhelyezett textileket. Ezzel megelőzi a törölközőkben a kórokózok elszaporodását. Ráadásul szárítja a levegőt és a falakat is. Emellett a napi használatban lévő fürdőszobai textilek tárolása is megoldottá válik.

 

Thermor Evidence3 elektromos fűtőtest

 

Ha egy helyiségben nincs kellően meleg télen, bizony nagyon kellemetlen huzamosabb ideig itt tartózkodni. Sokszor azonban a fűtés beszerelése vagy korszerűsítése komoly építési munkálatokat igényel. Az elektromos fűtőtestekkel azonban egyszerűen befűthetünk, növelve így a komfortérzetünket. 

 

A Thermor elektromos fűtőtestje falra szerelhető, a beüzemelése pedig rendkívül egyszerű. Egy konnektor kell hozzá, és már élvezhetjük is a finom, meleg levegőt. Kézi és programozott vezérlésre is van lehetőségünk, a működése pedig igazán csendes és biztonságos. Gyorsan szeretnéd megoldani a fűtést? Válaszd a Thermort!

 

Thermor Soprano Sense elektromos fűtőtest

 

A Thermor ezen modellje már a jövőt testesíti meg. A kézi, programozott és automata üzemmód mellett már okostelefonról is vezérelhetjük a fűtést. Csupán egy wifi hálózat kell hozzá, és akár a munkahelyünkről is elindíthatjuk az otthonunk felmelegítését.

 

Emellett a fűtőtest nagyon egyszerűen üzembe helyezhető és felszerelhető a falra. Az egyenletes hőeloszlás gondoskodik a helyiség teljes átfűtéséről. Ha igazán modern elektromos fűtőtestet szeretnél, vár rád a Thermor Soprano Sense2!