Trambulin

A tavasz első sugarai nem csupán minket, felnőtteket, hanem a gyerekeket is kicsábítják a szabadba. Még a legizgalmasabb videójáték sem lehet jobb móka, mint a kertben felállított trambulinon való ugrálás. Az utóbbi években óriási népszerűségnek örvendenek ezek a kültéri termékek.

 

Épp ezért webáruházunk kínálatában is számos trambulin modell közül válogathatsz. Számunkra nagyon fontos a gyermekek biztonsága, ezért teljesen felszerelt trambulin szetteket forgalmazunk. Tekintsd meg termékeinket, és rendeld házhoz még ma a saját gumiasztalotokat. Az egész család imádni fogja!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Méret
Teherbírás
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

A biztonságos trambulinozás szabályai

 

Igaz ugyan, hogy a trambulinban való pattogás önfeledt szórakozást nyújt a gyermekeink számára. Azonban van néhány szabály, amelyet ennek érdekében be kell tartanunk. Soha ne használjuk védőháló nélkül a gumiasztalt. Ha a háló vagy a trambulin sérülése veszélyhelyzetet okozhat, ne engedjük be a gyerekeket, cseréljük ki a hibás részt.

 

Mindig tartsuk be a trambulin termékleírásában olvasható súly- és személyi korlátokat. Ha túlterheljük a rugókat, leszakadhat az ugrálófelület. Ha túl sok gyermek ugrál egyszerre, nagyobb a balesetveszély. Soha ne hagyjuk felügyelet nélkül a kicsiket. Ha megfogadjuk a fenti tanácsokat, a mókáé lehet a főszerep a trambulinban.

 

Hecht trambulinjaink

 

Nagyon népszerűek webáruházunk kínálatában a Hecht német gyártó termékei. A trambulinok között is megtalálod a megbízható minőségű és különleges megjelenésű darabokat. Akár 366 centiméter átmérőjű gumiasztal is állhat a kertedben, ha a Hecht termékei közül választasz.

 

A 100 kilogrammig terhelhető trambulinok vagány, fekete és neonzöld színben pompáznak. Természetesen biztonsági hálóval felszerelve forgalmazzuk őket, sőt, ingyen el is juttatjuk hozzád. Ha hosszú éveken át szeretnéd biztosítani gyermekeid számára a kerti szórakozást, válaszd a Hecht termékeit!

 

Jumper trambulinjaink

 

Ugyancsak töretlen a népszerűsége a Jumper trambulinoknak is, ami nem csoda. Az általunk forgalmazott 366 centiméteres modellt akár 150 kilogrammig is terhelhetitek. Emellett nem csupán a biztonsági háló, hanem a létra is hozzátartozik a szetthez. 

 

Ez nagyban megkönnyíti és biztonságosabbá is teszi a kicsik számára a trambulinba való bejutást és az abból való kijutást. Szerezz örömet és tartalmas elfoglaltságot a gyerekeknek egész nyárra!