Polcos szekrény

Szükséged van plusz tárolóra? Egyszerűen nem jut már hely mindennek az otthonodba, de nem találod a tökéletes berendezést erre a célra? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos polcos szekrény közül választhatod ki a legmegfelelőbb darabot. 


 


Legyen szó nyitott vagy zárt polcos változatról, esetleg valamilyen hozzájuk tartozó kiegészítőről, nálunk biztosan mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a lakásban. Rendelhetsz fehér, sonoma tölgy változatot, de a Northland-tölgy is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a lakberendezést kedvelők körében.

tovább bezár

Milyen tárolóra lehet szükség otthon?

 

Biztosan elgondolkodtál már azon, hogy amikor az otthonodba keresel valamilyen plusz tárolóhelyet, akkor mi lenne a legjobb megoldás. Van jó pár választási lehetőség, így sokszor nem könnyű a döntés. Legyen szó nyitott könyvespolcról, esetleg egy zárható szekrényről a fontosabb tárgyaknak, de akár ruhásszekrényről egyaránt, a legfontosabb, hogy milyen célra keresel plusz bútort. Amennyiben pár kötetet helyeznél el, akkor bőven elegendő lehet egy nyitott változat, ha azonban drágább eszközöket tárolnál valahol, akkor jobb megoldás lehet egy zárható berendezés. Szerencsére azonban a polcos szekrények választéka hatalmas, így a rendelés nem lehet probléma.

 

A polcos szekrények kínálata

 

A webáruházunkban számos típus közül választhatod ki az otthonodba legjobban passzoló darabot. A nyitott polcos szekrények között találhatsz például többfunkciós könyvespolcot, sötétebb barna színben, de akár lábakkal rendelkező típust is. Az ARTO változat egy bambuszból gyártott modell, amelynek köszönhetően végre véget lehet vetni a hatalmas káosznak. Mivel ez a szekrény kerekekkel is rendelkezik, így tulajdonképpen bármelyik helyiségben praktikus megoldás lehet a tárgyak tárolására. 


Ne feledkezzünk meg persze a zárt polcos szekrényekről sem, amelyben ott van például a Tempo Asistent New zárral ellátott, cseresznyeszínű változat. Alkalmas irodai körülmények között, de természetesen otthoni használatra is, hiszen megfelelő helyet kínál az elrejteni kívánt tárgyak számára. Az igényes tervezésnek köszönhetően stílust csempészhetsz az otthonodba, nem is beszélve arról, hogy rugalmasan és praktikusan használhatod fel a lakás bármely pontján. A minőségi berendezés laminált forgácslapból készült, amely egy elemes bútordarab, így akár a többi cseresznyeárnyalatban pompázó típussal is kombinálható.