Falba építhető zuhanyszett

Minimál fürdőszobában gondolkodsz? Átalakítanád a kissé ódivatú helyiséget, de nem tudod, hogy milyen kiegészítőket válassz bele? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban mindent megtalálhatsz, amire az otthonod ezen részében szükséged lehet. Legyen szó bármilyen fontos berendezésről, esetleg fürdőszobai kiegészítőről, itt szerencsére mindegyiket be tudod szerezni. Ott vannak például a kádtöltők, a praktikus testzuhanyok, a minőségi zuhanykarok, illetve a falba építhető zuhanyszettek egyaránt. Nézz körbe még ma, és válassz egy hasznos kelléket!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Fürdőszoba átalakítása

 

Amikor otthonfelújításba kezdesz, biztosan neked is utoljára jut eszedbe a fürdőszoba, hiszen itt szinte alig töltesz időt. Pedig rendkívül fontos, hogy ez a helyiség is komfortos és jól berendezett legyen. Nemcsak a csempét, a járólapot és a kádat, illetve esetenként a zuhanyt kell körültekintően kiválasztani, hanem az egyéb fürdőszobai kiegészítőket egyaránt. Legyen szó a zuhanyzóba helyezhető típusokról, mint például a falba építhető zuhanyszett, esetleg egy tároló egységről, webáruházunkból bármit megrendelhetsz, amire szükséged van a hétköznapok során. 

 

A falba építhető zuhanyszettek kínálata

 

A webshopunk választéka kiterjed ezekre a rendkívül praktikus eszközökre, amelyekkel végre neked is élmény lehet a tisztálkodás. Ott van például a Cascada multi system süllyesztett termosztatikus szabályozó, amely egy süllyesztett, króm paneles berendezés, egy funkciós zuhanyfejjel ellátva. A másfél méteres dupla fonott, acél gégecső gondoskodik arról, hogy hosszú távon ruházz be erre a márkás kivitelre.

 

Ami pedig a szabályozópanelt illeti, szintén a Deante gyártónak köszönhetjük ezt a remek modellt. A süllyesztett, egyfogantyús fürdőszobai kiegészítőt króm panellel és négy vízállású funkcióváltó vízkifolyó szabályozóval látták el.

 

Ha pedig sokkal inkább egy modern típusban gondolkodsz, ami letisztult, igényes és elegáns, akkor mindenképpen nézd meg a Cascada Arnika falba építhető zuhanyszettet. A lengyel márka terméke egy falsík alatti csapteleppel felszerelt, mechanikus zuhanyváltós kivitel. Ugyanúgy másfél méteres zuhany gégecsővel kiegészített modell, mint az összes többi. A keverő csaptelepet pedig zuhanyváltóval egészítették ki, így lesz igazán összetett ez a termék.