Zuhanyfej, zuhanyrózsa

A fürdőszobánk kényelmes és praktikus kialakítása nagyban hozzájárulhat kényelmünkhöz. Itt kezdődnek a reggeleink, és a nap végén is hosszabb időt töltünk itt. Egy frissítő reggeli zuhany feldobja az egész napunkat. A fárasztó, munkával teli órák után ugyancsak jólesik hazaérni és beállni a zuhany alá. Kényeztesd magad minőségi zuhanyfejeinkkel és zuhanyrózsáinkkal. 


 


Webáruházunk termékkínálatában számos modell elérhető. Böngészd végig különböző modelljeinket, és rendeld meg a kedvencedet. Igazán különleges és klasszikus darabokkal is várunk.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Többfunkciós zuhanyfejeink és zuhanyrózsáink

 

A nosztalgikus kerek forma soha nem megy ki a divatból, ami a zuhanyrózsákat és -fejeket illeti. Ezek a klasszikus formájú kézi tusolók azonban számos funkcióval bővültek az évek során. Kínálatunkban megtalálod a hagyományos, egyfunkciós változatot. Azonban elérhetőek a többfunkciós modellek is. 

Ha szereted a változatosságot a zuhany alatt, válaszd azt a modellt, amely ötféleképpen engedi rád a vizet. Ha különlegességre vágysz, neked ajánljuk az aromaterápiás zuhanyfejünket. Így a meleg víz mellett az illatok is segítenek a relaxálásban vagy épp a felfrissülésben.

 

Szögletes zuhanyrózsáink

 

Egy letisztult, minimalista stílusban berendezett fürdőszobában nem biztos, hogy jól mutatnak az íves formák. Épp azért forgalmazunk szögletes kialakítású zuhanyfejeket is, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő darabokat. 

A krómozott vagy épp fekete színű kézi zuhanyok formabontó hatást keltenek a zuhanykabinban. Éles vonalaik elegánsan simulnak bele a csillogó fürdőszobád meghitt hangulatába. Igaz ugyan, hogy ezek a modellek általában egyfunkciós változatban érhetőek el. Azonban ez mit sem von le az élményből, amelyet zuhanyzás közben nyújtanak.

 

Zuhanyfejeink

 

A trópusi eső hangulatát idézik meg fürdőszobádban a mennyezetre rögzíthető zuhanyfejeink. Ezeket az esőztetőket igazán exkluzív fazonokban is megrendelheted webáruházunkból. Mind a kórmozott, mind a fekete színű modellek fantasztikusan mutatnak a fürdőben. Akár reggel, akár a nap végén állsz be a zuhany alá, igazi kényeztetésben lesz részed. 

Zuhanykiegészítők széles választékával várunk, több gyártó termékeit forgalmazzuk. A közös bennük a magas minőség és az időtálló kivitel. Itt te is megtalálod a neked való darabot!