Zuhany kiegészítők

Amikor fürdőszoba-felújításra kerül sor, akkor a legtöbb esetben azon jár az agyunk, hogy milyen csempét, járólapot, kádat vagy zuhanyt válasszunk. Pedig vannak még fontos kérdések, amiken nem árt magunkat átrágni, hiszen számos zuhanykiegészítőre is szükségünk lesz.

 

Webáruházunk kínálatában azonban szerencsére mindent megtalálhatsz, ami elengedhetetlen felszerelése a helyiségnek. Ilyen például egy zuhanyfejtartót, egy zuhanyszettet vagy akár egy minőségi zuhanyfejet egyaránt. A fejzuhany rendkívül hasznos megoldás lehet például hajmosáshoz.

tovább bezár

A legfontosabb kiegészítők a fürdőszobába

 

Ha már sikerült megtalálnod a tökéletes fő eszközöket, mind például a zuhanypanel, a zuhanytálca, a fal, esetleg az ajtó, akkor itt az ideje elgondolkodni a kiegészítőkön is. Ahhoz ugyanis, hogy mindent rendeltetésszerűen tudj használni, szükséged lehet például egy olyan egyszerű eszközre, mint a zuhanyfejtartó, amely nélkül elképzelhetetlenek lesznek az esti fürdések. Legyen szó egy egyszerű tapadókorongos változatról, esetleg egy komplett Neo Fresh szappantartós modellről, mindegyik hasznos kellék lehet az otthonodban. 

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a különféle zuhanyfejekről és persze a zuhanyszettekről sem. Szerencsére többféle rendelkezésedre áll, hogy olyat találj, ami hozzád és a fürdődhöz is passzol. 

 

A zuhanykiegészítők kínálata

 

A webáruházunkban kapható zuhanyfejek esetében többféle egyedi megoldással találkozhatsz. A többfunkciós zuhanyrózsák például kaphatóak nosztalgikus kerek formában is, amelyek szinte sosem mennek ki a divatból. Ez jó választás, ha nem akarsz a trendkövetés miatt 2-3 évente újat beszereltetni. A hagyományos és az egyfunkciós modellek mellett rendelhetsz akár többfunkciós berendezést. A lényeg, hogy olyat vásárolj és tegyél fel a fürdő falára, amelyet hosszabb távon is hasznosnak és kényelmesnek tartasz. 

 

Amennyiben ugyanis extrább kiegészítőre vágysz, akkor a fejzuhanyok lesznek a számodra megfelelőek. Ezekből tartunk Arezzo, Divido, de még Floks márkájú kivitelt is. Előbbi egy olasz gyártó, amely híres az elegáns tervezésű eszközeiről, így bármely fürdőbe könnyen bepasszinthatsz egy Arezzo fejzuhanyt. A cég minden egyes termékét szabványcsatlakozóval látott el, ráadásul a bevonatuknak köszönhetően rendkívül könnyen és egyszerűen tisztíthatóak.