Fürdőszoba alsószekrény mosdó nélkül

Belegondoltál már abba, hogy mennyi mindenre van szükséged reggelenként, amikor a fürdőszobában készülődsz? Testápolás, hajápolás, borotválkozás, a hölgyek sminkje - ennek mind-mind helyet kell találnod. Fürdőszobai alsószekrényeink mosdókagyló nélküli kivitelben kiváló megoldást jelentenek a fürdőszobai tárolásra.


 


Sokszínű stílusvilággal, változatos méretekkel és színekkel várnak webshopunk fürdőszobai bútorai. Helyezd el kényelmesen és biztonságosan a piperéidet, a törölközőket vagy épp a hajszárítót. Fedezd fel kínálatunkat és rendelj még ma!

tovább bezár
Gyártó
Felszerelési mód
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Bianca Plus fürdőszobai alsószekrény mosdókagyló nélkül

 

A Bianca Plus modellek szinte minden fürdőszobabútor kategóriánkban megtalálhatóak. Ez annak köszönhető, hogy egy jó minőségű, kedvező árú és esztétikus termékcsaládról van szó. Mosdó nélküli kialakításban is elkészítette a gyártó a Bianca szekrényeket, melyek igazán sokoldalúak.

Fehér színben és különféle árnyalatú famintával is megrendelheted őket. Számos fiók és szekrény biztosít jelentős tárolási kapacitást. A Bianca Plus formavezetésének köszönhetően minden fürdőszobai stílusba beleillik. A króm láb és fogantyú pedig eleganciát kölcsönöznek a bútornak.

 

Aqualine mosdótartó szekrény

 

Napjainkban óriási divatja van a mosdótálaknak, melyeket ráhelyezhetünk a szekrényre. A mosdókagyló nélküli fürdőszobaszekrények közt megtalálod az Aqualine modellt. Ez a típus kiválóan alkalmas arra, hogy mosdótál tartóként funkcionáljon. Fehér színének köszönhetően bármelyik fürdőben jól mutat.

Az egyszerű külső csodásan kiemeli egy díszesebb kerámia vagy akár üveg mosdótál különleges szépségét. Rendeld házhoz az Aqualine mosdótartó szekrényt akár normál, akár prémium szállítással. A gyártó 12 hónap garanciát vállal erre az egyszerű, de nagyszerű fürdőszobai bútorra.

 

További fürdőszobabútor választék

 

Webáruházunk szem előtt tartja a változatos vásárlói igényeket, épp ezért ajánljuk figyelmedbe további fürdőszobabútor válsztékunkat. Alsószekrényt mosdóval ellátott kivitelben is megvásárolhatod. Csak úgy, mint a tükörrel ellátott felső szekrényt vagy csupán önmagában a tükröt.

Számos modellünk beépített világítással rendelkezik, melyek emelik a fürdőd fényét. Álló és falra függeszthető szekrénnyel és komplett garnitúrával is várunk.