Fürdőszoba felső szekrény

A fürdőszobánkban nem csupán a tisztálkodásra kell hangsúlyt fektetnünk, amikor a berendezést megvásároljuk. A fürdőszobai tárolásnak épp akkora jelentősége van, mint például a konyhai eszközök elhelyezésének. Fürdőszoba felső szekrény palettánk kényelmes, változatos tárolási kapacitással várnak.


 


Szerezd be nálunk tükrös szekrényedet, így két legyet üthetsz egy csapásra. Ha csupán tükröt szeretnél vásárolni, nálunk polccal együtt is megteheted. Böngéssz fürdőszobabútor kínálatunkban, és rendelj házhoz egy helyről mindent; szekrényt, tükröt, szanitert.

tovább bezár

Fürdőszoba tükör polccal

 

Legyen szó bármekkora fürdőszobáról, saját vagy bérelt lakásról, egy fürdő tükör nélkül elképzelhetetlen. Ha korlátozottak a lehetőségeid a tárolást illetően, és nem a mosdó szélén tartod a holmijaidat, jó helyen jársz. Polccal ellátott tükreink ugyanis egy csapásra megoldják a tárolást és a reggeli készülődést is.

A tükör aljába integrált egypolcos modell mellett többszintes tárolóval ellátott fazont is forgalmazunk. A tükör kínálat java része világítással együtt készült. A modernebb darabok esetén magába a tükör felületébe simulnak bele a LED izzók. Ha szeretnél igazán esztétikus, polccal felszerelt tükröt kiváló ár-érték arányban, megtaláltad, amit kerestél.

 

Tükrös fürdőszoba felső szekrény

 

Ha egy háztartásban egynél többen élnek, akkor bizony a pipereeszközök és további fürdőszoba kellék száma is nő. Ebben az esetben már szükség lehet egy praktikus fürdőszoba felső szekrényre a mosdó felett. 

Nagyon találékony és helytakarékos megoldás a tükrös fronttal ellátott szekrény a fürdőszobában. Így nem foglal el külön falfelületet sem a tükör, sem a szekrény. Modelljeink közt megtalálod a teljesen tükrös és a kombinált bútorokat is. Számos termékünkbe integrálásra kerültek az izzók, amelyek biztosítják a tükör megvilágítását.

Fürdőszoba tükör

 

Fürdőszoba tükör kínálata egyedülállóan széles körű. Megtalálod köztük a klasszikus, sötétebb keretes darabokat. Azonban egy minimalista, modern fürdőt is berendezhetsz tükreinkkel.

Szegély nélküli, beépített világítással felszerelt modelljeink ékei lesznek a fürdőszobának. Egyes tükrökbe kör alakú nagyító is került, önálló világítással. Győződj meg magad termékeink változatosságáról, és szereld fel velünk a fürdődet.