Egyéb kültéri játékok

A napjaink gyermekei számára szinte a kütyük jelentik a mindent, hiszen nincsen olyan óvodás vagy iskolás, aki ne egész nap a telefonon vagy a számítógépen lógna. Pedig nemcsak régen, hanem manapság is bőven akadnak olyan egyéb kültéri játékok, amelyekkel bárkit szívesen tölt időt a szabadban.


 


Legyen szó járgányokról, esetleg születésnapra kapott gokartokról, rengeteg lehetőségünk van lefoglalni a lurkókat. De számos játék traktor, kisházikó, játék fűnyíró, illetve műanyag szerszám várja a legkisebbeket odakint. Érdemes tehát alaposan szétnézni nálunk!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Kültéri játékok használata

 

Manapság már nagyon nehéz odakint lefoglalni a gyermekeket, hiszen a legtöbb lurkó inkább a telefont vagy a tabletet nyomkodja egész nap. Persze nem szabad őket eltiltani ezektől, de nem árt, ha a tavaszi és a nyári időszakban megpróbáljuk őket a levegőre csalni. Persze fontos a biztonság, így nem árt olyan játékokat beszerezni, amivel nem okoznak maguknak sérüléseket. 

 

Mi nemcsak a kisfiúkra és a quadok szerelmeseire gondoltunk, hiszen nálunk szinte egy egész játszótér beszerezhető. Gondoltunk a kisebbekre és a nagyobbakra egyaránt, így számos színes kerti kisház és különféle gyerekkuckó rendelhető meg.

 

Egyéb kültéri játékok palettája

 

A webáruházunkban kapható kültéri játékok között megtalálhatóak a legkülönbözőbb járgányok és eszközök, amikkel garantáltan le tudjuk őket foglalni a szabad levegőn. A gyerek szerszámkészlet például remek választás, ha praktikus és működőképes kerti szettet akarunk a gyermek kezébe adni. 3 éves kortól már nyugodtan használható, így egy óvodás is megtanulhatja vele a kisebb kerti munkálatokat. A csomagban talicska, gereblye, lapát és öntözőkanna egyaránt található. Ezzel garantáltan szórakoztathatjuk a lurkókat a kertben, míg mi odakint dolgozunk. 

 

Másik remek megoldás a tágas Magic Villa House, amely egy varázslatos játszóház a legkisebbek számára. Ezzel a kis épülettel egy új dimenzióba kerülhetnek a gyerekek! A kiváló minőségű anyagokból készült termék tervezése során a kicsik igényeit tartották szem előtt, így ellátták mindennel, ami őket érdekelheti. Tökéletes kinti játéktér, hiszen akár kint, akár bent játszanak, biztosan élvezni fogják ezt a színes Magic Villa House-t.

 

Érdemes tehát alaposan körbenézni a széles palettánkon és választani egyet az egyéb kültéri játékaink közül!