Előszoba bútor


Egyedi és praktikus előszobabútort keresel az otthonodba? Szettre, előszobafalra, polcos szekrényre vagy éppen cipőtárolóra van szükséged? Tükröt is szeretnél a helyiségbe, esetleg egy esernyőtartót is be tudsz illeszteni a térbe? Akkor jó helyen jársz!

Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző előszobabútorokat és kiegészítőket egyaránt. Legyen szó ruhaállványról, lócáról, paravánról, illetve padról, nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire csak vágysz. Érdemes tehát megnézni a hatalmas választékunkat!

tovább bezár

Előszobabútor

Vállalatunk szenvedélye minden, ami a lakberendezéshez tartozik, így a kínálatunkban nem véletlenül találhatóak meg a különböz előszobabútorok sem. Célunk, hogy szolgáljuk a vásárlóink kényelmét, ennek köszönhetően igyekeztünk a weblapunkat is ennek megfelelően kialakítani. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz! Legyen szó előszobabútor-szettről, előszobafalról vagy éppen cipősszekrényről. 

Előszobabútor-kínálat

Elsősorban meg kell határoznod, hogy milyen stílust is szeretnél abba a helyiségbe, amelybe legelőször hazatérsz. Modern vagy vintage darabokra vágysz? Esetleg egyszerű és letisztult minimalista kialakításban gondolkodsz? A többféle előszobabútoraink között találhatsz tölgyből készült változatot, fehér tükrös darabot, betonhatású gyártmányt, de még kedvelt sonoma fából készült terméket is. 

Amennyiben nem áll rendelkezésedre nagy tér, akkor javasoljuk, hogy nézz körbe az előszobafal-kínálatunkban. Ebben az esetben válogathatsz az akasztós fonott kosarakkal ellátott verzió, a sima fogasos változat, de még a sötétebb fa Mecki előszobafal között is. A helyiség esetében az a legfontosabb, hogy minél praktikusabb bútorokat szerezzünk be. Minél kényelmesebben tudjuk berendezni, annál több terünk marad a reggeli készülődéshez.

További tároláshoz rendelhetsz tőlünk polcos szekrényt, de akár cipőtárolót is. Ennek nagy előnye, hogy a lábbeliket könnyedén és kis helyen tárolhatod. Nincsenek folyamatosan szem előtt, és nem is kerülnek folyton az utadba sem. Nem utolsósorban szükség lehet egy külön tükörre is, hogy gyorsan megigazíthasd a ruhádat, mielőtt reggel útnak indulsz. Amennyiben további hellyel rendelkezel, szerezz be egy esernyőtartót, így egy borúsabb napon sem kell felmosni az esernyőből kifolyó vizet.