Időjárás állomás

Biztosan Te is szereted tudni, hogy milyen időjárás várható a következő órákban vagy a nap folyamán. Felbecsülhetetlen értékű, ha tudod, hogy miben indulj el otthonról, hogy mire számíts az adott napon. A legtöbb esetben a televízióban és az interneten található előrejelzések nem pontosak, hiszen általában nagyobb földrajzi területre vonatkoznak. Tökéletes megoldás azonban egy házi időjárás-állomás, ami egy adott helyen, pontos mérési adatokat szolgáltat a számodra.

 

Ha tehát szeretnéd maximális pontossággal tudni, hogy milyen időjárásra számíthatsz, akkor ez egy okos megoldás.

tovább bezár

Az időjárási előrejelzések

 

A webáruházunkban kapható modern lakáskiegészítő eszközök között megtalálhatóak az időjárás-állomások, amik mindig pontos adatokat szolgáltatnak a számodra a várható hőmérséklettel kapcsolatban. Ez a készülék egy olyan eszköz, amelyben egy érzékelő található, ami elemzésre és megfigyelésre is alkalmas, akár házi körülmények között is. A mért értékek alapján pedig könnyedén be tudod határolni, hogy mire számíthatsz a környéken hőmérséklet és csapadék szempontjából.

 

Az értékek általában rövid távra, legfeljebb 12 órára szólnak, ráadásul minél távolabbi időpontra vagy kíváncsi, annál jobban csökken a pontossága. Egy hétköznapra azonban tökéletes, ha tudni akarod, hogy kell-e esernyő vagy sem.

 

Az időjárás-állomások kínálata

 

A webáruházunkban kapható Home by Somogyi hő- és páratartalom-mérője ébresztőórával rendelkezik, így garantáltan nem fogsz elkésni a munkából. A praktikus készülék alkalmas a beltéri hőmérséklet és a páratartalom kijelzésére. Egyszerűen akaszd fel a falra, vagy tedd az asztalra, és ő teszi a dolgát. 

 

Ha kültérre keresel megbízható berendezést, akkor válaszd a külső jeladóval rendelkező változatot, amely alkalmas arra, hogy a kinti időjárással is tisztában legyél. A kis kiegészítő felelős a szabadban mért hőmérséklet és páratartalom jelzéséért, amit 60 méteres hatótávolságban helyezhetsz el. Asztalra és falra is teheted, így mindig szem előtt lesz a készülék. Az állomás a pontos időt mutatja, de rendelkezik ébresztő funkcióval, így nem kell külön órát beszerezned.

 

Amennyiben megtetszett valamelyik készülékünk, akkor tedd azt a kosárba, ahonnan pillanatok alatt megrendelheted. A vásárolt termékeket pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád. Ha pedig további lakáskiegészítőkre van szükséged, akkor nyugodtan less körbe a többi kategóriánkban.