Kádtöltő csaptelep

Egy hosszú, mozgalmas nap után igazán jólesik elmerülni egy kád forró vízben. Különönes, ha szemet gyönyörködtető a környezet, ami eközben körülvesz minket. Egy csodásan berendezett fürdőszoba a harmonikus burkolatokkal és szaniterekkel ékesíti az otthonunkat. Ezt a hatást teszik teljessé a webáruházunkban forgalmazott kádtöltő csaptelepek.


 


A legkülönbözőbb stílusú termékeink között te is megtalálod a kádadhoz, fürdőszobádhoz leginkább illő modellt. A magas minőségű kádtöltő csaptelepekkel könnyedén töltheted fel vízzel a fürdőkádat, hogy alámerülj és relaxálj.

tovább bezár
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
23 db termék
 

Falba épített kádtöltő csaptelepek

 

Igazán exkluzív modellek a falba épített kádtöltőink. Ezen csaptelepnek a kifolyója karok nélkül rögzítendő a falra, a víz megnyitása külön történik. Lengyel beszállítónk, a Deante két különleges falba épített csaptelepet kínál számodra. 

Ha a fürdőszobádban a minimalista, határozottabb vonalvezetés uralkodik, válaszd a Cascada szögletes csaptelepét. Ha inkább a lágyabb, hagyományosabb stílust kedveled, a hengeres kialakítás illik hozzád. Számos fürdőszobai termékünket kérésedre beüzemeljük az otthonodban.

 

Termosztátos kádtöltő csaptelepünk

 

Az ideális vízhőmérséklet beállítása sokszor nem könnyű. Különösen kellemetlen, ha a kinyitott csap túl hideg, vagy túl meleg vízzel tölti meg a kádadat. A termosztátos kádtöltő csapteleppel nincs szükség a vízhőmérséklet állandó ellenőrzésére. 

Állítsd be a kívánt hőfokot a csapon, és várd meg nyugodtan, amíg a kádad megtelik. Mivel a csaptelep 38 fokos hőmérséklet korlátozással rendelkezik, megakadályozza, hogy túl forró legyen a fürdővized. Ha te sem szeretsz hosszú percekig játszani az ideális hőfok beállításával, rendelj tőlünk termosztátos csaptelepet.

 

További kádtöltő csaptelepeink

 

Kádtöltő csaptelepeink termékkategóriája egyedülállóan sokszínű kínálattal vár. Klasszikus, lekerekített formájú és modern megjelenésű csaptelepeket egyaránt vásárolhatsz. Karos és hagyományos, gumiszelepes kivitelű csapjaink számos méretben és színben elérhetőek. 

Válassz formabontó, fekete csapjaink vagy viktoriánus stílusú, múltidéző modelljeink közül. Komplett zuhanyszettjeink is elérhetőek, gégecsővel és zuhanyfejjel ellátva. Tervezd meg álmaid fürdőszobáját, és találd meg nálunk a tökéletes kádtöltő csaptelepet!