Elektromos törölközőszárító

Ebben a kategóriában az elektromos törölközőszárítók találhatók. A fürdőszobában használt textíliákat célszerű minden használat után teljesen megszárítani. Erre azért van szükség, mert a nedves törölközőkben elszaporodhatnak a különféle kórokozók, baktériumok, gombák. Ugyanez igaz a konyharuhákra és konyhai kéztörlőkre.


 


Webáruházunkban számos olyan fűtőtestet kínálunk, melyeket kifejezettek ezen textilek gyors szárítására terveztek. A beszerelésükhöz sem kell feltétlenül felforgatni a lakást és a fűtésrendszert. Az elektromos törölközőszárítóink egyszerűen üzembe helyezhetőek a fürdőszobában vagy a konyhádban.

tovább bezár
Gyártó
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők

Vigo elektromos törölközőszárító

 

Sokszor nem könnyű megoldani a törölközők szárítását és tárolását a téli hónapokban. Az elektromos törölközőszárítókkal igazán helytakarékosan intézhető ez a kérdés. A Vigo radiátorait több színben és méretben is forgalmazzuk, hogy megtaláld a számodra megfelelő modellt. 

Akár a fehér, akár a króm színű törölközőszárító mellett döntesz, elegáns és praktikus kiegészítővel lesz gazdagabb az otthonod. Rögzítsd a falon a radiátort, és nem csak a fűtés, de az épp használatban lévő textilek tárolása is megoldódik. Ha nincs nagy fürdőd, akkor különösen ideális választás egy ilyen falra szerelhető fűtőtest.

 

Thermor elektromos törölközőszárító

 

A Thermor radiátorai a fürdőszobai fűtés jövőjét testesítik meg. Az elektromos radiátorokat nem szükséges feltétlenül csatlakoztatni a fűtési rendszerhez. A Thermor radiátorai kiváló minőségű folyadékkal vannak feltöltve a hatékony hőleadás érdekében. 

A Thermor elektromos törölközőszárítói termosztáttal ellátott modellek. Csupán be kell állítanod a kívánt hőfokot, és a radiátor gondoskodik a fenntartásáról. A gyártó egyes modelljeit digitális kijelzővel felszerelve forgalmazzuk. Ha igazán modern és megbízható törölközőszárítót szeretnél, rendelj tőlünk a Thermor modelljei közül.

 

További elektromos törölközőszárítóink

 

Az elektromos törlközőszárítók sokoldalúan alkalmazhatóak az otthonodban, épp ezért várunk széles termékkínálattal. Akkor sem kell lemondanod ezekről a kompakt fűtőtestekről, ha kis felületen szabad a hely a fürdőd falán. 

Nem csak falra szerelhető modelleket forgalmazunk ugyanis, hanem hordozható készülékeket is. Ha fontos számodra a higiénia, böngéssz termékeink között, hogy megtaláld a legideálisabb darabot.