Mosdó csaptelep

Ha te is a fürdőszobában kezded és zárod a napodat, bizonyára számodra is fontos e helyiség harmonikus kialakítása. Szemet gyönyörködtető a különböző burkolatok, a csaptelepek, a mosdókagyló, a világítás összhangja. Számunkra fontos, hogy vásárlóink jól érezzék magukat otthonaikban. Épp ezért forgalmazunk rendkívül széles választékban mosdó csaptelepeket is. 


 


Ahány ház, annyi fürdőszoba, ezért nálunk vásárolhatsz klasszikus és modern darabokat egyaránt. Ugyancsak várunk karos és hagyományos modellekkel, valamint álló és falra szerelhető mosdó csaptelepekkel is.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
39 db termék
 

Alfa mosdó csaptelepek automata leeresztővel

 

Ha az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagy, az Alfa mosdó csaptelepeket neked találták ki. Finoman ívelt kialakítása bármelyik fürdőszobában jól mutat, ráadásul kiváló ár-érték arányban kínáljuk a termékeiket.

A kerámiabetétes csapokhoz automata leeresztő is tartozik, amely megkönnyíti a víz elfolyását. Ha egy kicsit különlegesebb modellre vágysz, válaszd az Alfa-Gold csaptelepet. Igazán különleges megjelenést kölcsönöz a króm karnak és kifolyónak az arany színű dekoráció.

 

Alpinia mosdó csaptelepeink

 

A Deante lengyel gyártó Alpinia termékcsaládja igazán sokszínű lehetőségeket rejt. Az Alpinia álló mosdó csaptelep elegáns kialakítású, emellett a modern click-clack leeresztővel felszerelt modell. Az egyszerre lapos és mégis kerekded megjelenésének köszönhetően a minimalista és a hagyományos fürdőszobákban egyaránt jól mutat.

Ha egyedi csaptelepet szeretnél a fürdőszobádba, válaszd az Alpinia falra szerelhető modelljét. Igazán formabontó ennek a darabnak mind a kialakítása, mind rögzítése. Ha a mosdókagylód igényli, az Alpinia termékei között felemelt testű csapot is találsz.

 

További mosdó csaptelepeink

 

Mivel a fürdőszobánk berendezésének csupán a képzelet szab határt, webáruházunk is igazodik a változatos vásárlói igényekhez. Mosdó csaptelepeink között megtalálod a hagyományos csillag és házgyári csaptelepeket. 

Ha modern darabokat képzeltél el a fürdődben, határozott vonalvezetésű, szögletes csapokkal várunk. Meghosszabbított karú csapot, üvegtányéros csaptelepet és szenzoros modelleket is forgalmazunk. A termékeink formái és a színei is széles skálán mozognak. Sőt, akár bidé csaptelepet tartalmazó szettünket is megrendelheted.