Zuhanytálca szifon

A fürdőszobában a víz megfelelő elvezetése az egyik legfontosabb kérdés. Ha pangó víz marad a fürdőkádban vagy a zuhanyfülkében, az penészedéshez vezethet. Zuhanytálca szifonjainkkal esztétikusan és hatékonyan oldhatod meg a tusoláskor használt víz csatornába juttatását.


 


Számos méretben és kalakításban vásárolhatod meg szifonjainkat, amelyek egytől egyig igazán esztétikusak. Fehér, fekete és króm termékeket is kínálunk, hogy kiválaszthasd, neked melyik tetszik igazán. Böngéssz szifonjaink között, és találd meg azt a darabot, amelyik leginkább illik a zuhanyzóhoz.

tovább bezár
Gyártó
Szifon átmérő
Készletinformáció
További szűrők
15 db termék

Speed zuhanytálca szifonok

 

A Speed zuhanytálca szifonok gyártója, a Kerra számos termékkel van jelen a fürdőszobai palettánkon. A Speed szifonok a legexkluzívabb fürdőszobákban is megállják a helyüket, köszönhetően a kivitelezésüknek.

Fekete színű darabjaik igazán formabontóak. Alacsony állású zuhanytálcákhoz is alkalmasak egyes Speed modellek. A vízleeresztő sebességük pedig akár a percenkénti hatvan litert is elérheti. A szifonok átmérője változatos, ugyanis ötven és kilencven milliméteres méretben is megvásárolhatóak. Ennek köszönhetően számos zuhanytálcába tökéletesen illenek.

 

Easy Clean zuhanytálca szifonok

 

Webáruházunk kínálatának másik népszerű szereplője a Deante lengyel fürdőszobai termékgyártó. Az Easy Clean zuhanytálca szifonjaikat kiváló ár-érték arányon vásárolhatod meg nálunk.

A króm és fehér színkombinációjú szifonok nem csupán a megfelelő vízelvezetést garantálják. Emellett segítenek megelőzni a fürdőszobában a kellemetlen szagok kialakulását. A Deante szifonjai nem véletlenül kapták az Easy Clean nevet. Felülről igazán könnyen és gyorsan eltávolíthatóak a szennyeződések a lefolyóból.

 

További fürdőszobai termékeink

 

Webshopunk munkatársai pontosan tudják, mennyi mindenre van szükség egy fürdőszoba kialakításakor. Épp ezért megkönnyítjük a dolgodat azzal, hogy nálunk egy helyen elérhető számos termék.

Legyen szó fürdőkádról, zuhanytálcáról, csapokról, tusolópanelről vagy épp zuhanykabinról, itt mindent megtalálsz. Vásárold meg nálunk mosdókagylódat, wc-csészédet vagy épp a fürdőszobai tükröt. Bútoraink számos fazonban és stílusban várnak, emellett pedig apróbb kiegészítőket is forgalmazunk. Tartólábak vagy előlapok a zuhanytálcához? Rendeld meg tőlünk még ma!