Etetőhajó

Készletinformáció
További szűrők

Az etetőhajók ma már nélkülözhetetlenek a modern horgászatban, hiszen lehetővé teszik a nagy mennyiségű etetőanyag pontos eljuttatását a vízbe olyan területeken is, ahol a hagyományos csónak használata nem lehetséges. Az etetőhajók különböző teherbírású és kapacitású változatban elérhetőek, így minden horgász megtalálhatja a számára legmegfelelőbb eszközt.

Miért érdemes is etetőhajót vásárolni és milyen előnyökkel jár?

Tároló rekeszek és tartályok: Az etetőhajók zárt tároló rekeszekkel vannak ellátva, így a segítségükkel könnyedén eljuttathatjuk a szilárd vagy folyékony etetőanyagot az általunk kiválasztott helyre.  Ráadásul a végszereléket is pontosan oda tudjuk irányítani, ahova szeretnénk.

Pontosság: Az etetőhajók rendkívüli pontossággal mozognak és képesek odaérni a kívánt területre. Néhány típus már GPS jeladóval is felszerelt, így menthetjük a sikeres helyek koordinátáit.

Hatótávolság: Az etetőhajók képesek hatalmas távolságokra is eljuttatni a végszereléket.

Csend és nyugalom: Az etetőhajók csendben és szinte észrevétlenül siklanak a vízen, így nem zavarják meg a vízi élővilágot.

Távirányítás: A távirányítással könnyedén kezelhetők, és most már elérhetőek egyszerű, egykezes távirányítók is, amik különösen hasznosak, amikor egyedül horgászol. Az újabb etetőhajók rendelkeznek tempomat funkcióval, ami azt jelenti, hogy egy gombnyomással képesek önállóan partra érni. Az etetőhajókon található lámpák biztosítják a jó láthatóságot akár éjszaka is.

Az etetőhajók kiváló alternatívát kínálnak olyan vizeken is, ahol a hagyományos csónakhasználat nem megengedett. Ne hagyd ki ezt a modern és hatékony horgászmódszert, amely lehetővé teszi a pontos és hatékony etetést a vízen.