Nyílászáró

Akár építkezünk, akár felújítunk, szükségünk lehet nyílászárókra. Míg ablakválasztásnál a legfontosabb szempont a hőszigetelő képessége, addig beltéri ajtóknál sokkal fontosabb, hogy illeszkedjen otthonunk stílusához és berendezési tárgyaihoz.

Sokszor kihívást jelent, hogy már az építkezés kezdetén döntenünk kell az ajtók méreteiről, a nyílási irányról és sok esetben még az ajtók anyagáról is. Míg a tömör fa ajtók stílusa és hangulata nagyon hasonló, addig a különböző fóliázott és egyéb bevonattal ellátott nyílászárókból nagyon széles kínálatot találunk. 

tovább bezár

Dekorfólia, CPL vagy iridium felület? 

 

Mit jelentenek ezek a kifejezések? Ma a beltéri ajtók piacán található hatalmas választék egyik fő oka, hogy a technológia fejlődésének köszönhetően megjelentek a legmagasabb minőségű dekor bevonatok, amikkel nagyon különleges hatásokat és színeket lehet elérni. Minden lakberendezési stílushoz, az elegáns nagypolgáritól a modern minimalistáig, megtaláljuk a legmegfelőbb beltéri nyílászárókat. 

A dekorfólia egy speciális fahatást keltő papírfólia, ami könnyített szerkezetű beltéri ajtóra kerül, és egy végső felületkezeléssel is rendelkezik. Ennek a fóliának létezik 3D változata is. 

A CPL technológia kopás- és karcállóságban egy szinttel magasabban helyezkedik el a dekorfóliánál. Egy folyamatos préselt laminátum, vízzáró, impregnáló és kemény bevonatok alkotják. Nagyobb igénybevételhez ezt ajánljuk neked. 

Míg az iridium fóliát magas hőmérsékleten, ragasztóanyaggal préselik és a legellenállóbb, legkeményebb borítóanyag. Karc- és kopásállósága a felületét bevonó lakkrétegnek köszönhető. A legnagyobb igénybevételhez is választhatod. 

Webshopunk kínálatában dekorfóliás, 3D dekorfóliás, CPL vagy iridium felületű ajtók közül választhatod ki a neked legmegfelelőbbet. 

 

Nyílászáró az ajtóhoz

 

A beltéri ajtók beszereléséhez, legyen szó ajtócseréről vagy új ajtó beszerelésről, ajtótokra is szükség lesz. Nyílászáró kategóriánkban átfogó ajtótokokat kínálunk tele kivitelű ajtólapjainkhoz. Ahogy ajtólapjaink, úgy az ajtótokok is kaphatók dekorfóliás, 3D dekorfóliás, CPL és iridium felülettel is, a magyar szabványnak megfelelő méretekben. 

Persze az ajtókhoz kilincsre is szükség lesz. A kínálatunkban szereplő összes ajtóhoz megtalálhatod az anyagban, színben és formában harmonizálót, sőt még a zártípusokból is választhatsz.