Étkezőasztal

Modern, stílusos étkezőt szeretnél kialakítani? Ebben a kategóriában mutatós étkezőasztalok széles kínálata vár. Sokféle stílusú és formájú asztal közül válogathatsz!

Gyakran nehéz a választás, hiszen a bútorok figyelembevételével egyidejűleg a kihasználandó terület sajátosságait is szem előtt kell tartani. Nem mindegy tehát, hogy egy amerikai konyhás kislakásba keresel asztalt, vagy egy nagyobb ebédlőt rendeznél be. Egy másik kérdés, hogy a szögletesebb stílus vagy a kerek formák tetszenek inkább. Böngészd végig mindkét kategóriát, és merülj el a hangulatos bútorok világában!

tovább bezár

Egy ebédlőtér kialakítása mindig izgalmas feladat! Webáruházunk igyekszik a legtöbb igényre megoldást kínálni. Akár kisebb étkezőasztalra van szükséged, akár nagyobbra, mert több fős család számára keresel bútort, találsz tökéletes opciót nálunk! Utóbbi esetekre ajánljuk bővíthető asztalainkat!

Hogyan válassz tökéletes étkezőasztalt? 

Számos termék elérhető kínálatunkban, kezdve az üveglapos elegáns asztaltól a kinyitható változatokig. Számodra melyik szimpatikusabb? A klasszikus stílust preferálod inkább, például egy faragott fa asztal képében? Vagy inkább egyedi dizájnos, modernebb étkezőasztalt vásárolnál? 

Azt javasoljuk, hogy mindenképpen vess egy pillantást gyönyörű étkezőbútorainkra is! A választás nagyrészt attól függ, hogy mennyire van igény a nagyobb összejövetelekre, illetve a közös étkezésekre. Kisebb hely sem lehet akadály, ugyanis egy szétnyitható darab tökéletes lehet ebben az esetben is.

Az asztalok formáját tekintve egy kör alakú alkalmasabb lehet szűk térben, míg egy szögletes étkezőasztal remekül beilleszthető egy tágas nappaliba.

Hogyan rendelj tőlünk? 

Miután végigbogarásztad a kör alakú és a szögletes étkezőasztalokat is, majd sikerült kiválasztani a legideálisabbat, elegendő egyszerűen a kosárhoz adni! 

Egy plusz segítség, hogy listákat is generálhatsz a termékeinkből. Ajánljuk a népszerűség szerinti listát, és a legutolsó felvitel szerintit, mert így megtekintheted a közkedvelt darabokon kívül a legújabb bútorainkat is. Az étkezőasztal kiválasztása alapos megfontolást igényel, ám ha megvan a számodra tökéletes, egy nagyon egyszerű megrendelési folyamat segítségével könnyedén elküldheted rendelésed. 

Ezután már csak az örömteli várakozás következik, s eközben megtervezheted az átalakításokat. Ne késlekedj, teremtsd meg az igazán otthonos ebédlőszekciódat, ahol csodálatos étkezési rituálékat alakíthatsz ki barátaiddal, családoddal!