Irodabútor

Stílusos és egyedi irodabútort keresel, amely nemcsak jól néz ki, de praktikus is? Komplett szettre, esetleg csak íróasztalra, polcos szekrényre, illetve irodai székre van szükséged? Fiókos vagy fali megoldásban gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz!

Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző irodabútorokat és kiegészítőket egyaránt. Legyen szó forgószékről, irodai változatról, fali polcról vagy éppen tárolókról, nálunk szinte bármit megkaphatsz, amire csak szükséged van. Érdemes tehát körbenézni a hatalmas választékunkban! 

tovább bezár

Irodabútor

A cégünk hatalmas szenvedélye minden, ami lakberendezéssel és tárolással kapcsolatos, éppen ezért kínálunk eladásra különböző irodabútorokat is. Legfőbb célunk, hogy szolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így igyekeztünk ennek megfelelően kialakítani a weboldalunkat is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz! Legyen szó fiókos tárolóról, komplett szettekről, esetleg számítógépasztalról, a választékunk hatalmas!

Irodabútorok kínálata

Először is tisztáznod kell, hogy mire is van szükséged pontosan, és hogy mekkora hely áll rendelkezésre a berendezésekhez. A komplett irodabútor abban az esetben lehet hasznos, ha nem szánsz sok időt a keresésre, hiszen így mindent egyben kapsz meg. Az elemek remekül passzolnak egymáshoz, nem szükséges összeválogatni a különböző kiegészítőket sem. Ebben találhatsz egy hatalmas íróasztalt, egy fiókos tárolót, de még kulcsos és polcos szekrényt is. 

Amennyiben nincs szükséged ennyi termékre, akkor lehetőséged van ezeket külön is megvásárolni. Az íróasztalaink esetében rendelhetsz fehér változatot fém lábakkal, fából készült természetes hatású darabot, de ne feledkezzünk meg az üveglapos gyártmányról sem. Webshopunkban szinte bármilyen stílusból vehetsz passzoló bútort. 

Jöhet a tároláshoz szükséges polcos szekrény, ahova az iratokat, a könyveket és egyéb tárgyakat helyezhetsz. Ha ezeket nem szeretnéd ennyire szem előtt tartani, akkor rendelhetsz fiókos tárolót is. Abban az esetben pedig, ha nem áll rendelkezésre elegendő tér, de még szükséged van tárolóra, akkor szóba jöhetnek a fali polcok is, amelyekkel helyet is spórolhatsz. 

A kiegészítőink között pedig kutathatsz a különböző padlóvédők között is, amelyek a padló élettartamának növelésére szolgálnak. Nem utolsósorban dohányzóasztalt is vásárolhatsz, ami remekül passzol egy nagyobb irodába.