Páraelszívó

Míg a páraelszívó korábban luxuscikknek számított, ma már minden konyhában felfedezhető, köszönhetően annak, hogy megfizethető áron juthatsz kimagasló minőségű készülékekhez. A főzés sokszor kellemetlen illatokkal jár és előfordulhat, hogy a füst betölti az egész konyhát, hogy aztán a lakás többi helyiségére is átterjedjen.

A probléma tökéletesen megoldható egy sokoldalúan használható páraelszívóval. A különböző kialakítású és megjelenésű gépek közül garantáltan megtalálod konyhád legújabb darabját. Fedezd fel páratlan választékunkat!

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Méret
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők
33 db termék
 

A páraelszívó egy olyan szerkezet, amely nemcsak a lecsapódó párától óv meg, hanem a levegőnél nehezebb zsír- és olajmolekuláktól is. Ha meg szeretnéd kímélni magad a felesleges munkától és inkább élvezettel főznél, akkor érdemes megvásárolnod a megfelelő páraelszívót a konyhai gépek közül. Válassz otthonod kényelméből egyedi termékeink közül!

Hogyan válassz páraelszívót?

A honlapunkon többféle elrendezésű páraelszívóval találkozhatsz. Alapvetően két típust különböztetünk meg: a fali és a sziget elszívókat. Ezen belül pedig vannak hagyományos, kürtös, teleszkópos és aláépíthető gépek és szénszűrősök is. Hogy melyiket válaszd, több információtól is függ, például attól, hogy mekkora a konyhád, milyen gyakran főzöl, milyen stílust képviselsz. Vegyünk pár példát!

A Spirit 90 kihúzható páraelszívó pultba beépíthető, így a diszkrét kivitelezésével a minimalista stílus szerelmeseinek ajánlott. Ha nem használod, finoman belesimul a pultba, így csak a világítása érzékelteti jelenlétét. A Modo White beépíthető konyhai páraelszívó egy hagyományosnak mondható gép. Érintős vezérléssel rendelkezik és 3 állítható teljesítményfokozattal. 

Ezzel szemben, a Flavio konyhai páraelszívó nem beépíthető. Elektronikus „soft touch” vezérléssel és LED kijelzővel rendelkezik, mely még modernebbé és korszerűbbé varázsolja a terméket. 

Erről se feledkezz el!

Az egyik legfontosabb paraméter, amely a kiválasztás során mérvadó lehet, az a zajszint. Annyi hanghatás ér bennünket! Egészen biztos, hogy minél csendesebb egy gép, annál jobban fogod szeretni. És itt van még egy apró tanács: a páraelszívó mérete mindig legyen nagyobb, mint a főzőlap mérete. 

Tekintsd meg most áruházunk páratlan kínálatát, mert a csodaszép elszívógépeken kívül kiegészítőket is találsz. Így ha a géped már kiválasztottad, már csak néhány kiegészítőre van szükséged!