Kerti szék

Kerti szék kínálatunkkal várunk ebben a kategóriában! Kertünk a nyári pihenések színtere. De jó időben itt látjuk vendégül a hozzánk érkezőket, itt tartjuk a gyerekek szülinapi buliját is. Kicsit olyan, mintha az otthonunk meghosszabbítása lenne. Ezért nem mindegy, hogy milyen bútorokkal rendezzük be teraszunkat, kerti kiülőnket. 

Fontos, hogy jól megtervezzük, végiggondoljuk, hogy milyen igénybevételnek lesznek kitéve a bútorok, milyen korosztály fogja használni, mire fogjuk használni. Azt is vegyük figyelembe, hogy székek és asztalok mennyire lesznek kitéve az időjárási körülményeknek. Árnyékos helyen lesznek vagy tűző napon? Eső elől el tudjuk tenni őket? Téli tárolásuk megoldott lesz?

tovább bezár

Mi mindenre lehet szükség a kertben?

 

A kertben sokféle kiegészítő elkél! Ha csak pihenni és lazulni szeretnénk, akkor nagyon jó szolgálatot tesznek a napozóágyak, hintaágyak, függőágyak. De ha jó időben a szabad levegőn szeretnék étkezni, vendéget várni és minél több időt a kertben tölteni, akkor kerti bútorokra lesz szükségünk. Nem kell feltétlenül garnitúrában gondolkodnunk, de kerti székre és asztalra biztosan szükségünk lesz. 

 

Kerti garnitúrát és kerti székeket, asztalokat ma már rengeteg designban, a legkülönfélébb anyagokból választhatunk. Készülhetnek tömör fából, műanyagból, de akár fémből is. 

 

A kerti szék választási szempontjai

 

A kerti székeknek a kényelmi funkción túl egyéb szempontoknak is meg kell felelniük. Nincs annál bosszantóbb, amikor egy műanyag szék lába összecsuklik, netalán eltörik alattunk. De ugyanez megtörténhet egy gyengébb minőségű fa vagy fém székkel is. Ezért fontos, hogy minőségi anyagból készült garnitúrát, széket vegyünk, melyek bírják az időjárás viszontagságait is.

 

Egyéb praktikus szempontokra is figyelhetünk. A fából és műanyagból készült kerti székek között találunk olyanokat, melyek összecsukhatók, míg a fém székek készülnek egymásba rakható kivitelben. Így amikor nincs szükség rájuk, vagy vége a kerti szezonnak, könnyen elcsomagolhatjuk őket. 

 

Fontos a méret is. Míg egy nagy teraszon jól mutatnak a masszív keményfából vagy polyrattanból készült garnitúrák és asztalok, addig egy kisebb teraszra érdemes kecsesebb, egyszerűbb, könnyen összezárható bútort választani, a jobb helykihasználás érdekében. 

 

Webshopunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy bármilyen stílusú, méretű legyen a teraszod, megtaláld a legmegfelelőbb kerti bútort. Ha asztalodat már kiválasztottad, a kerti székeink kínálatában megtalálod a hozzájuk passzolót. Akár fémből, fából, műanyagból.