Műanyag szék

Műanyag szék kínálatunk vár ezen az oldalon! A jó idő beköszöntével alig várjuk, hogy újra birtokba vegyük a kertünket, teraszunkat, balkonunkat. Éppen megfelelő helyen jársz ahhoz, hogy könnyen kezelhető székekkel bővítsd az otthoni repertoárt!


 


Meleg nyári esték, amikor arra vágyunk, hogy egy hosszú és fárasztó nap után, csak kiüljünk a levegőre és élvezzük a szabad levegőt? Ehhez szükségünk lesz valamire, amin kényelembe helyezhetjük magunkat! Ez lehet egy függőágy, egy fotel, egy kerti ülőgarnitúra, de akár egy műanyag szék is. Ma már a műanyag szék sem egy egyszerű szék! Formák és színek kavalkádja jellemzi őket.

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
41 db termék
 

Miért műanyag legyen a kerti szék?

 

Kerti bútorok ma már igen változatos anyagokból készülnek. Míg régen jórészt fából, vasból és egyféle műanyagból készült bútorokból választhattunk, addig mára, köszönhetően az iparág dinamikus fejlődésének, egyre több anyag jelent meg a piacon. Még műanyagból is többféle elérhető!

 

A műanyag nagy előnye, hogy könnyű bútorok készülnek belőlük, hatalmas színválasztékban, könnyűségükből adódóan pedig a mozgatásuk is egyszerű. Egyedi kialakításuknak köszönhetően egymásra halmozhatók, így a tárolásuk is praktikus. Ami még nagy előnyük, hogy jól ellenállnak az időjárási körülményeknek. 

 

A műanyag szék gondozása

 

Azért a műanyag is igényel törődést. Hogy sokáig szolgáljanak minket ezek a bútorok, néhány fontos dolgot érdemes figyelembe venni! Például ha sokáig tűző nap éri őket, hajlamosak a színüket veszteni, fakulni, fényteledni. Ezért ha ilyen helyen használjuk őket, akkor takarjuk le bútorainkat, ezzel óvjuk az UV sugaraktól a felületüket!

 

A csapadék és a szálló por idővel elkoszolja bútorainkat. Tisztításukhoz használhatunk speciális tisztítószereket, de a házi praktikák is remekül beválnak. Bátran moshatjuk őket ecetes vízzel, vagy fehér bútoroknál használhatunk fehérítő szereket is! Arra vigyázzunk, hogy szemcsés súrolószerekkel, dörzs felülettel rendelkező eszközökkel óvatosan tisztítsuk őket, mert barázdákat, karcolásokat hagyhatnak a felületen! Ha ezekre az apró dolgokra oda figyelünk, sokáig élvezhetjük kerti garnitúránk kényelmét!


Kerti szék kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy bármilyen felhasználási helyre, többféle színben, formában és felületképzésben találj széket magadnak! Kínálunk székeket dönthető háttámlával, karfával az igazi kényelemért. Rattan hatású fotelt, kényelmes párnával a keleti hangulatért. De találhatsz összecsukható és egyszerű vonalvezetésű egymásra pakolható székeket is.