Kerti pad

Tavasztól egészen késő őszig élvezhetjük a szabad levegő nyújtotta örömöket. A kerti padok nem csak szépek, nagyon praktikusak is. Mérettől függően ketten, hárman vagy akár többen is elfértek. Ráadásul nem csak önállóan, hanem kerti asztalok mellé is ajánljuk őket.

 

Legyen modern vagy hagyományos stílusú a kerted, teraszod dizájnja, padjaink követik a trendeket. Megtalálod nálunk a klasszikus, műanyag garnitúrákba illeszthető padot és a romantikus fapadot is. Emellett finom vonalú fémpadokat, sőt összecsukható padot is forgalmazunk.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

Műanyag kerti padok

 

Az első generációs műanyag kerti bútorok töretlen sikernek örvendenek. Épp ezért mi is kínálunk nektek műanyag padokat több fazonban. Ezek közt a fehér kerti bútorok közt megtalálod a legklasszikusabb kerti bútorstílust. Azonban a masszívabb, szögletesebb vonalú, letisztultabb kivitelű padunk is illik minden kertbe.

 

Műanyag padjaink esőállóak, és nem károsítja őket az UV-sugárzás sem. A tisztításuk pedig könnyen és gyorsan megoldható. 

 

Favázas kerti padjaink

 

Akácfából készült kerti padjaink igazi békebeli hangulatot varázsolnak a kertedbe. Ezek a tömör fából készült kerti bútorok a természetes szépséget képviselik. Az akác igen ellenálló fafajta, így ezek a padok kiállják az időjárás próbáit. Arra azonban érdemes figyelni, hogy a nedvesebb, hűvösebb időszakokban tartsd szárazon. Az általunk forgalmazott kerti pad tökéletesen illik a nálunk rendelhető fa kerti bútor garnitúrákhoz. Válogass nálunk, és alkosd meg álmaid kertjét vagy teraszát!

 

Fém kerti padok

 

Kartámasszal emelik kényelmeteket elegáns vonalú fémvázas kerti padjaink. Ezek a kültéri fémbútorok acélvázból és kompozittáblából és ülőrészből állnak. A háttámla követi a test vonalát, így igazán komfortos ez az ülőalkalmatosság. Ellenálló anyaga miatt hosszú élettartamúak fémpadjaink, melyeket kétféle fazonban forgalmazunk. 

 

Összecsukható kerti pad

 

A mobilizálható kerti padok elengedhetetlen kellékei a kerti partiknak. Legyen szó egy baráti buliról vagy egy szabadtéri menyegzőről, az összecsukható padok jó szolgálatot tesznek. Nézz utána a webáruházunkban az általunk kínált kerti mobil padnak. Masszív, nagy teherbírású modellt forgalmazunk, mely kényelmes és stabil. Akár állandó használatra is alkalmas, ha a teraszod erre ad lehetőséget