Fürdőszoba csaptelep

Ha fürdőszoba-felújításra kerül sor, akkor valószínűleg Te sem gondoltál bele, hogy a csempe és a járólap mellett mennyi mindenre van szükséged. Jó helyen jársz, ha minőségi kiegészítőket keresel az otthonodba, hiszen webáruházunkban szinte mindent megtalálhatsz, amire szükséged van. A fürdőszobai csaptelepek ugyanolyan fontosak, mint bármely nagyobb berendezés.


 


Legyen szó mosdó, falba építhető, vagy akár bidé változatról egyaránt, mi számos típust tartunk a kínálatunkban, hogy Te is megtalálhasd a fürdőszobádba legjobban passzoló kivitelt.

tovább bezár
Termékkategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
132 db termék
 

Hogyan érdemes fürdőszobai csaptelepet választani?

 

Csaptelep? Ki gondolná, hogy mennyire fontos kiegészítője a fürdőszobánknak. Valószínűleg Te is csak legyintesz, amikor szóba kerül, hogy melyik típust válaszd az otthonodba. Pedig rendkívül körültekintőnek kell lenni a rendelés során. A helyiség kialakításának során át kell gondolni a csempe, a járólap, a dekorcsempe és persze az egyéb nagyobb berendezések mellett azt is, hogy milyen csaptelepre van szükség.

Léteznek mosdóhoz való, kádtöltő, illetve zuhanyhoz használható változatok egyaránt. Természetesen választhat akár kádperemre szerelhető csaptelepet vagy termosztátos modellt is. 

 

A fürdőszoba csaptelepek kínálata

 

Érdemes előre megfontolni és persze egy kis energiát szentelni annak, hogy szétnézz például a mosdó csaptelepek választékában. Valószínűleg Te sem gondolnád, hogy mennyi szempontnak kell megfelelnie egy ilyen egyszerű kelléknek. Ennek kapcsán meg kell fontolni, hogy kis fürdőszobába tervezett KMT csaptelepet, esetleg olyan változatot szeretnél, ami kádhoz és mosdótöltéshez egyaránt alkalmas. Ezekből a kivitelekből létezik álló és fali tervezés is, amelynek kapcsán azt kell átgondolni, hogy milyen napi szokásaid vannak. Kiváló megoldás lehet a vízkőmentes fajta, aminek a kifolyóját egy perlátor gumiréteggel látták el. Ennek hatására pillanatok alatt lepergeti magáról a felesleges vizet. 


Ott vannak továbbá a zuhany csaptelepek is, amiket szintén beszerezheted egykaros keverős, illetve kétgombos változatban. Neked kell eldöntened, hogy melyik lenne számodra a kényelmesebb és stílusosabb, hiszen ettől függően tudod kiválasztani a megfelelő márka megfelelő termékét. Legyen szó prémium megoldásról, mint például a termosztátos kivitel, vagy akár egy hagyományos csaptelepről, nálunk bármelyiket megkaphatod, amire szükséged van.