Ráépíthető mosdókagyló

A modern fürdőszobákban található ráépíthető mosdókagylók akarva-akaratlanul is vonzzák a tekintetünket. Ezek a pultra rögzített, elegánsan ívelt vagy épp letisztultan szögletes mosdók különleges megjelenést kölcsönöznek a fürdőnek.


 


Webáruházunkban igazán változatos formavilággal várunk, ami a ráépíthető mosdókagylókat illeti. Válassz magas vagy sekélyebb fazont, szögletes, kör alakú vagy épp lekerekített háromszög kagylót. Ha szeretnéd az otthonodat egy exkluzív kiegészítővel gazdagítani, válassz ráépíthetői kerámia mosdóink közül.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
42 db termék
 

Design ráépíthető mosdókagyló

 

A fürdőszobánk számos lehetőséget ad arra, hogy egyedi dizájnt alakítsunk ki. A ráépíthető mosdókagylók formabontó darabjaival még erőteljesebbé tehetjük a hatást. Termékeink design darabjai a legváltozatosabb formatervezéssel készülnek. 

Lekerekített élű téglalap és négyzet alakú modellekkel, öblös fazonokkal vagy épp síklapos, íves mosdókagylóval szerelhetjük fel otthonunkat. Webshopunk termékei között szimpla és dupla ráépíthető mosdókat is találsz. Sőt, nem csupán fehér, hanem fekete design mosdókagylókat is rendelhetsz tőlünk.

 

Rose ráépíthető mosdókagylóink

 

Igazán különlegesek a Rose fantázianévre hallgató, szabályos kör alakú ráépíthető mosdókagylóink. Bármely pulton csodásan mutatnak ezek a modellek. Fehér és fekete színben is elérhetőek, így biztosan stílusossá teszik a te fürdődet is.

A Rose mosdókagylók gyártója a Wellis. A gyártó nem véletlenül számít húzónévnek a fürdőszobai termékek piacán. A Rose mosdókon is jól látszik a kifinomult ízlés és a magas minőség, amely a Wellist jellemzi. A matt borítás pedig olyan eleganciát kölcsönöz a fekete Rose mosdókagylónak, amely egyedülálló a kategóriában.

 

További fürdőszobai mosdókagylóink

 

A kerámia mosdókagylók között nem csupán ráépíthető, hanem süllyeszthető modelleket is találsz. A kerámia népszerű alapanyag, mivel kiváló az ár-érték aránya. Emellett azonban márványból készült mosdókagylókat is forgalmazunk. Ezek szilárdsága és formázhatósága figyelemre méltó.

Hagyományos és modern kialakítású termékeket is kínálunk, így vásárlóink könnyedén megtalálják a nekik tetsző mosdókagylót. Nem csupán kagylókat, hanem a mosdókhoz szükséges kiegészítőket, szifonokat és leeresztőket is elérsz webáruházunk termékei között.