Állófogas, ruhaállvány

Állófogas, ruhaállvány kínálatunk ezen az oldalon vár! Az előszoba funkciója, hogy elnyelje mindazokat a ruhákat, cipőket és személyes tárgyakat, amelyeket a mindennapok során magadra öltesz vagy magadnál hordasz. Az előszobabútor lehet komplett vagy több elemből álló, de legalább egy szekrény, egy cipőtároló, egy tükör és egy fogas biztosan a részét képezi.

A fogas - legyen akár álló, akár a falra szerelt vagy az előszobafal része - a helyiség elemi részét képezi. A praktikum és a rendezettség biztosítása érdekében egy lakás berendezése során beszerzésére az elsők között érdemes sort keríteni.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
47 db termék
 

Webshopunk küldetése, hogy időt és pénzt spóroljunk vásárlóink számára! Egy otthon berendezése hosszú és időigényes folyamat, ráadásul meglehetősen drága is. Mi azonban egy helyre gyűjtöttük össze mindazokat a termékeket, amelyre csak szükséged lehet a lakásszépítés során és a kert hangulatossá tétele érdekében. Fedezd fel páratlan kínálatunkat!

 

Állófogas vagy ruhaállvány minden otthonba

Egy praktikus előszobabútornak akár eleve a része lehet a kabátok felakasztására szolgáló hely, de ha az nem elég vagy nem áll rendelkezésre, akkor az előszobánkba vásárolhatunk különálló fogast vagy ruhaállványt is. Kiemelkedő szerepe megkérdőjelezhetetlen, hiszen hazaérkezve ezt a bútordarabot veszed használatba elsőként, és otthonod elhagyásakor a fogasról veszed le utoljára a kabátot. 

Mivel folyamatos szolgálatot teljesít, fontos, hogy az állófogas, illetve a ruhaállvány strapabíró legyen, minőségi anyagokból készüljön, és illeszkedjen az előszoba stílusához. A legegyszerűbben az egy bútorcsaládba tartozó termékek vagy egy komplett előszobafal megvásárlásával teremthetjük meg a harmóniát. Egyedi és színvonalas termékeinkkel a ruhafogas nem csak egy bútordarab, hanem a lakás esztétikus kiegészítője is lesz.

A ruhaállvány nagy előnye, hogy rendkívül kevés helyet foglal, jó teherbírásának és elegáns megjelenésének köszönhetően mégis sokoldalúan használható. Ráadásul a helye is könnyen és gyorsan változtatható, így mindig ott vethető be, ahol épp szükség van rá. Amennyiben szeretnénk, ezeket a termékeket akár a hálószobában is hasznosíthatjuk, köztük például a szobainast is.

 

Előszobabútor vásárlásra fel!

Ne feledkezz meg az előszobában helyet kapó berendezési tárgyak beszerzéséről sem! Miután egy termék a kosárba került, már csupán néhány lépés szükséges a vásárlás véglegesítéséhez. 

Fontos, hogy az adataidat pontosan add meg, hiszen ide érkezik majd meg a rendelés. Ezt követően válassz a szállítási és fizetési módok közül! Gyors és rugalmas megoldásokra törekszünk a teljesítés során, elősegítve ezzel azt, hogy otthonod mielőbb ragyogó és ízléses legyen. Fedezd fel színvonalas termékpalettánkat!