Fűkasza

A fűkasza a sűrű fűvel borított és a bozótos, gyomos területek karbantartására szolgál. Óriási előnye, hogy nemcsak a kis helyek, szegélyek vágására alkalmas, de a nagyobb méretű kertek egész területének nyírására is. Ez különbözteti meg legközelebbi rokonától, a szegélynyírótól.

 

Webáruházunkban az akkumulátoros, az elektromos és a benzinnel működő fűkaszákat is megtalálhatod széles választékban, amelyek közül a gondozott terület nagyságának, a növényzet sűrűségének, méretének és a fűnyírás gyakoriságának függvényében érdemes választani.

tovább bezár

Fűkaszatípusok: melyiket válasszam?

 

Fedezd fel minőségi fűkasza választékunkat a kertigép termékkategórián belül! Webáruházunkban akkumulátoros, elektromos és benzines fűkaszára is szert tehetsz. Bizonyára nehéz azonban eldönteni, melyik felel meg leginkább az igényeidnek. Az akkumulátoros és elektromos fűkaszák a ritkán nyírt, nem túl dús és kevésbé magas fűvel borított területekhez ajánlottak. Az akkumulátoros változatok előnye, hogy halkan dolgoznak, hátrányuk, hogy csak korlátozott ideig működnek.

 

A benzines kaszákkal gyorsan és alaposan végezheted el a fűvágást, akár még egy egészen nagy, ipari területen is. Webshopunkban a Hecht egyedülálló termékeivel, a Power Flex és a BC fűkaszáival és a GTE, valamint a GT fűszegélynyíróival is találkozhatsz. Mindegyikük különböző tulajdonságokkal rendelkezik és változatos áron érhető el. A gondozni kívánt terület tulajdonságaihoz, a gyep minőségéhez és a rendelkezésre álló kerethez mérten válaszd ki a számodra megfelelőt!

 

Fűkasza vásárlása könnyedén!

 

Ne aggódjon senki, egyetlen füves területet sem hagyunk ápolatlanul! Webshopunkban közel 50 fűkaszával és szegélynyíróval várunk! Kínálatunkban fellelhetők a legnépszerűbb gyártók minőségi termékei. Nem egyszerű egy konkrét gép mellett letenni a voksot, de ha sikerült, már csak a vásárlást kell véglegesítened. 

 

Ellenőrizd a kosár tartalmát, majd válassz a fizetési és a szállítási módok közül! A szállítás történhet futárszolgálattal, de a termékeket személyesen is átveheted. A fizetési lehetőségek az előre utalást, az utánvétet és a bankkártyás fizetést foglalják magukban. Széles termékkínálatunk mellett rugalmas megoldásokkal és egyedi szolgáltatásokkal is várunk. Ráadásul számos fűkaszát most ingyen szállítunk házhoz! Vágj bele kerted gondozásába velünk!