Akkumulátoros fűkasza

Egy akkumulátoros fűkasza ötvözi a benzines és az elektromos fűkasza előnyeit. A működéséhez szükséges energiát egy akkumulátor tárolja, így korlátozás nélkül használható bárhol és bármikor, ugyanúgy, ahogy egy benzines fűkasza. A használata ugyanakkor az elektromos fűkasza készülékekhez hasonlóan abszolút csendes. 


 


Az elektromos fűkasza a kisebb alapterületű, gyenge, könnyen kezelhető fűvel rendelkező kertek gondozását teszi lehetővé. Könnyű kialakításának köszönhetően használata nem megterhelő, hosszú távon is bizonyítottan “bírni” fogod.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők

Kompakt akkumulátoros fűkasza félprofi használatra

 

Az egyértelmű, hogy nem az akkumulátoros fűkasza a minőségi fűkaszák legerőteljesebb darabja, de egy kicsi, nem túl dús növényzetű kertbe tökéletes lesz. A dzsungellel egészen biztosan nem tudja felvenni a harcot, de egy mérsékelten gazos területre jó választásnak bizonyul majd. 

 

Az akkumulátoros fűkasza előnye az elektromossal szemben egyértelműen az, hogy nem korlátoz a mozgásban a vezeték, nincs meghatározott hatósugara, bárhol vághatod vele a füvet. Ugyanakkor csendes és könnyű munkát tesz lehetővé, kis súlyának hála. Előnye még, hogy megfizethető.

 

Egyedüli hátránya, hogy korlátozott üzemidővel rendelkezik, tehát csak addig használható, amíg az akkumulátor elegendő energiát szolgáltat számára. A mai, modern termékek azonban már könnyen és gyorsan tölthetőek, így egyre szélesebb körben alkalmazhatóak. Ha tehát ritkán, kis területen vágsz könnyen kezelhető füvet, az akkumulátoros fűkasza a legideálisabb számodra. Webáruházunk kínálatában mintegy 9 db benzines fűkasza fedezhető fel, a Hecht, a GT és a Power Flex márkák termékei közül.

 

Szépítsd velünk a kerted!

 

Sikerült kiválasztanod a megfelelő terméket? Nincs más hátra, mint hogy feladd a rendelésedet. Ehhez első lépésként a kosárba kell helyezned a megvásárolni kívánt terméket, majd pedig megadni személyes adataidat, valamint a kézbesítési címet. Ha ezzel megvagy, már csak a szállítási és a fizetési lehetőségek közül kell választanod. Mindenre több lehetőséggel is készültünk, hogy a vásárlás kényelmes és gyors legyen. 

 

Térképezd fel áruházunk lenyűgöző kínálatát és csatlakozz Te is a Homelux vásárlói közösségéhez!