Klíma

Tekintsd meg klímáinkat! Ma már a klímák egyre kevésbé szezonális termékek, nem csak nyáron találjuk meg őket a boltok polcain. Valamiért sokan mégis a kánikula beköszöntével kezdenek sietve a beszerzéséhez és beüzemeléséhez. 


 


Pedig a klímát ideális esetben nem egy szezonra és nem is egy-két évre vásárolunk. Ezért, mielőtt döntenénk, hogy milyen típust és milyen márkát vásárolunk, érdemes jól körül járni ezt a témát, több szempontot is figyelembe véve. Ebben szeretnénk most segíteni, és közben elmondani, hogy a mi kínálatunkban miért a Midea márka klímaberendezései találhatóak.

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők
20 db termék
 

Klímatípusok a kivitelezésük szerint

 

Ha körülnézünk a piacon, többféle hűtésre alkalmas eszközre lelünk rá, s még többféle kivitelben találunk légkondicionáló berendezéseket. Oldalfali, split (mono vagy multi), kazettás, mennyezeti, parapetes vagy akár mobil klíma is lehet a választott berendezés típusa. 

 

Otthoni használatban a legelterjedtebbek az oldalfalra szerelt split klímák, melyek egy beltéri és kültéri egységből állnak. Ennek egy továbbfejlesztett változata a multi split klíma, ami egy kültéri és több beltéri egységből áll, így több helyiségünk klimatizálását is megoldhatjuk egyetlen kültéri egységgel.

 

Típusok a funkció szerint

 

Funkciója szerint lehet csak hűtésre, vagy hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas a klímaberendezés. Itt érdemes figyelnünk arra, hogy több olyan készülék is kapható a piacon, ami mindkét funkciót képes ellátni, de fűteni csak egy meghatározott minimum külső hőmérsékletig tud. Ezért ha a fűtésünket is ezzel az eszközzel szeretnénk megoldani, akkor mindenféleképpen olyat válasszunk, amit kifejezetten ezzel a céllal gyártanak. 

 

Ahogy egyre nagyobb a kereslet ezen a piacon, egyre több gyártót is találhatunk. Vannak olyan új gyártók, akik csak épp feltűnnek, majd el is tűnnek a piacról.

 

Midea klímaberendezések

 

Az általunk forgalmazott Midea klímaberendezések gyártója több, mint 40 éves múltra tekint vissza a háztartási gépek és a klímaberendezések gyártásában. Ma már nem csak Kínában, hanem az egész világon meghatározó márkává nőtte ki magát.

 

Ahogy a vásárlók egyre tudatosabbak, úgy egyre több teszt és kutatás születik egy-egy termékcsoport vonatkozásában. A Midea klímáit itthon is alávetették összehasonlító teszteknek, ahol a legdrágább és a legolcsóbb klímákat vizsgálták több szempont alapján. A Midea nagyon előkelő helyen végzett a legtöbb pontban, sőt, a csendességben a mezőny élén találjuk, a legdrágább klímákat is lekörözve. 

 

Nézz körül Midea klímáink között, és találd meg a számodra legmegfelelőbbet!