Gyepszellőztető

A gyepszellőztető, másnéven fűszellőztető egy olyan eszköz, amelynek segítségével garantáltan nem a szomszéd fűje lesz a zöldebb. A rendszeres ápolás, öntözés és nyírás alapvető feladatok a gyep gondozása során, a szellőztetésről azonban a legtöbben hajlamosak elfeledkezni. 

 

Ha ki akarod vívni a szomszédok elismerő pillantásait, és szeretnél egyedülállóan szép pázsitra szert tenni, évente legalább kétszer érdemes beiktatni a gyepszellőztetést. A webáruházunkban kapható, kiváló minőségű gépek segítségével ezt hatékonyan teheted meg.

tovább bezár

A gyepszellőztetés során a fű gyökere kissé roncsolódik, ennek köszönhetően a száraz részek eltávolításra kerülnek, az ép fű pedig egyenletesebben tud majd fejlődni, megfelelőbb lesz a pázsit vízellátása, és esztétikailag szebb látványt nyújt majd. A modern gépek talajlazító funkcióval is rendelkeznek, amelynek segítségével az elhalt gyökerektől szabadíthatjuk meg a gyepet. Minőségi kerti gépekkel könnyen karban tarthatjuk udvarunkat.

 

Gyepszellőztető óriási választékban

 

Webshopunkban számos elektromos, akkumulátorral működő és benzines gyepszellőztetővel készültünk, melyeket két külön termékkategóriába rendeztünk. Előbbieket kisebb méretű kertekbe, utóbbit pedig a nagy alapterületű telkekre ajánljuk. Kínálatunkban a legismertebb gyártók termékeit sorakoztattuk fel, így vásárlóink szemezgethetnek a Hecht, valamint a Comfort elektromos és benzines gépei között, továbbá megtalálhatják a Solo talajlazító gépét is. 

 

A gyepszellőztető lehet késes és karmos is. A karmos modellek nem túl innovatívak, de a késsel rendelkezőkkel is többször és több irányból át kell haladni a pázsittal borított területen. A sűrű késes gyepszellőztető gépek azonban annyira profik, hogy elegendő egyszer átmenni velük a füvön. Webáruházunkban mindegyik típusú termék elérhető, így igényeidnek, valamint anyagi- és időkeretednek megfelelően választhatod ki a megfelelőt. 

 

Kertszépítésre fel!

 

Ha nem szeretnél lemaradni a kertek közötti szépségversenyben, egy sokoldalúan használható gyepszellőztető gépre mindenképpen szükséged lesz. Az eszköz használatának köszönhetően a növényzet egészséges lesz, és páratlan látványt nyújt majd. Válogass a webáruházunkban kapható közel 20 termék közül és varázsolj káprázatos zöld felületet a kertedbe!