Elektromos gyepszellőztető

A jól ápolt kert ékessége a ragyogóan zöld gyep. Sokan azt gondolják, hogy a rendszeres öntözés és fűnyírás csupán a titka az egészséges pázsitnak. Ez azonban csak félsiker. Évente legalább kétszer célszerű megszellőztetni a füves talajt. Elektromos gyepszellőztetőink segítségével ez egyszerűen elvégezhető. 


 


Válogass webáruházunk kerti gépei közt, magas minőségű termékekkel várunk, melyek hosszú távon lesznek társaid gyepgondozás közben. Ha kisebb a kerted, akkumulátoros talajlazítónkkal igazán környezetbarát módon kertészkedhetsz.

tovább bezár
Teljesítmény
Vágási szélesség
Vágandó terület ajánlott mérete
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Hecht elektromos gyepszellőztető

 

Annak érdekében, hogy megfelelő mennyiségű oxigén és nedvesség juthasson a talajba, időnként fel kell lazítanunk. Tavaszra általában vattaszerű réteg képződik a fűszálakon, amely elzárja a levegő és a víz útját. A Hecht elektromos gyepszellőztetőjével hatékonyan távolíthatod el az összegyűlt szennyeződést a pázsitról.

 

A német gyártó első osztályú kerti gépeit több változatban is megrendelheted tőlünk. Acélkései pillanatok alatt nyitják meg a talajt a tápanyagok számára. Így a pázsit csodásan zöld és egészséges lehet. Érdemes tavasszal is használnunk a gyepszellőztetőt.

 

Comfort elektromos gyepszellőztető

 

Az Alko Comfort típusú gyepszellőztetője ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy a kerted igazán ápolt lehessen. A gépet hajtó villanymotort az elektromos hálózatról működtethetjük. A Comfort készüléket igazán könnyű irányítani, így a nehezebben megközelíthető helyeken is használhatod. 

 

Az acélkésekkel felszerelt hengerrel gyerekjáték a talaj szellőztetése. Azzal, hogy nem benzinnel, hanem árammal működik a motor, óvjuk a közvetlen környezetünket. Így ugyanis nem történik károsanyag-kibocsátás, miközben működtetjük a gyepszellőztetőt. Használd rendszeresen ezt az igazán hasznos kerti gépet, meghálálja majd a pázsitod.

 

Akkus talajlazító

 

Ha a fűvel borított terület, amelyet gondozol, nem nagyobb mint 250 nm, akkor van számodra egy különleges ajánlatunk. Az Alko SF talajlazítóját vezeték nélkül használhatod, mivel akkumulátorral működik a készülék.

 

Ezzel a gyepszellőztetővel igazán könnyen manőverezhetsz a kisebb-nagyobb fák és bokrok körül. Tizenkét darab masszív acélkés gondoskodik arról, hogy elég nedvesség és levegő jusson el a gyökerekig, ezáltal lesz élénk színű a gyeped.