Zuhanyszett

Sokaknak a zuhanyzás egy szeánsz, hiszen akár reggel, akár este tisztálkodunk, mindig szükség van arra, hogy az adott tisztálkodási folyamat kikapcsolja az agyunkat. A kényeztetéshez azonban hozzájárulhat egy zuhanyszett, amelyet akár a webáruházunkból is beszerezhetsz.

 

Legyen szó állítható magasságú oszlopról, esetleg szögletes kivitelről, nálunk szinte bármit megtalálhatsz, amire a fürdőszobában szükséged lehet. A stílusos és praktikus kiegészítőknek hála, nem fog többé hiányozni a fürdőkád kényeztető tulajdonsága. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
22 db termék
 

Milyen fürdőszobai kiegészítőket érdemes beszerezni?

 

A fürdőben nemcsak csempére, járólapra és kádra vagy zuhanyra van szükség, hiszen számos apróságot is tárolnunk kell. Emellett hiába van egy minőségi kabinunk, ha abban nincs egy vizet szolgáltató berendezésünk. Erre találták ki a prémium zuhanyszetteket, amelyeknek köszönhetően Te is egy wellnessközpontban érezheted magad. Szerencsére nálunk többféle méretből, kivitelből és márkából választhatod ki azt a fürdőszobai kiegészítőt, amire az otthonodban szükséged van. 

 

A zuhanyszettek kínálata

 

A webáruházunkban kapható típusok között ott van például a Wellis Cascade állítható zuhanyoszlopa, amely termosztátos kialakítást kapott. Ha nem szeretnél többet hosszú ideig várni arra, hogy a víz végre megfelelő hőmérsékletű legyen, akkor remek megoldás lehet számodra egy ilyen modell. Ennek alig 5-6 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy használatba tudd venni. Az állítható magasságú kézitus-tartónak és a trópusi fejzuhanynak köszönhetően pedig igazán kényelmesen végezheted el a napi tisztálkodást. A termék kapcsán ne feledkezzünk meg a rozsdamentes acél anyagról sem, aminek hála évekig élvezheted a Cascade előnyeit.

Ami pedig a Deante Anemon süllyesztett zuhanyszettet illeti, elegáns berendezésre tehetsz szert, ha ezt választod. A termék alig látszik majd, hiszen a fal szinte teljesen elnyeli a minőségi berendezést. A szett ráadásul tartalmazza a fali egységet is, így alig lesz szükséged bármire az eszköz felszereléséhez. 

Gazdaságosabb verzióra gondoltál? Akkor sem kell tovább keresgélned, hiszen ott van a Zoé zuhanyszett, ami egy teljesen alap modellünk, mégis sokan döntenek emellett. Ideális választás olyan helyiségekben, ahol nem áll rendelkezésre elegendő tér. 

 

Nézz körbe tehát még ma a minőségi zuhanyszettjeink között, és válaszd ki a fürdőszobád stílusához legmegfelelőbb modellt!