Sarokkád

Nem sok kellemesebb dolog van annál, mint egy fárasztó nap után elmerülni egy forró fürdőben. Ahhoz azonban, hogy igazán ellazulhassunk, kényelmes fürdőkádra van szükség. Sarokkádjaink épp ezt a komfortérzetet adják meg számodra nem csupán a nagyobb, de a kisebb fürdőkben is.


 


Fürdőkádjaink számos méretben elérhetőek, nem csupán a sarok, de egyéb kivitelben is. Webáruházunk kiemelt figyelmet fordít a fürdőszobai termékek kategóriáinak. Épp ezért találsz olyan változatos modelleket, ha a fürdőt szeretnéd berendezni. Ne is menj hát tovább, nálunk mindent egy helyen megtalálsz.

tovább bezár
Méret
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Akril sarokkádjaink

 

Hol vannak már a nehéz, öntöttvas kádak, amelyekbe ha beleejtjük a tusolófejet, lepattan a zománc? Ha szeretnél egy évtizedekig csillogó, karcálló, strapabíró fürdőkádat, válassz akril sarokkádjaink közül. A méretek széles skáláját találod meg a kádak kategóriájában.

Sőt, emellett a modellek formavilága is rendkívül változatos. Épp úgy találsz az akril kádak között szögletes, letisztult vonalvezetésű darabot, mint klasszikus, gömbölyded formákat. Szimmetrikus és aszimmetrikus fazonokkal is várunk, gyere, és nézz körül akril modelljeink között.

 

Teramo sarokkádak

 

Ha létezik olyan, hogy a kádak királynője, akkor valószínűleg a Teramo sarokkádak érdemelnék ki ezt a címet. Az akril kádtest két oldalát egy csodás, ívelt biztonsági üveg köti össze. A sarokba helyezve a fürdőszobának elegáns és exkluzív megjelenést kölcsönöz egy Teramo kád.

A biztonsági üveg alatt egy speciálisan kialakított akrilsáv található, amely stabilan tartja magában a víztömeget. A Teramo kádakat csakúgy, mint a többi kádtípust, kérésedre beüzemeljük. Sőt, ezeket a csodás darabokat térítésmentesen szállítjuk ki hozzád. Győződj meg róla te is, hogy szemet gyönyörködtető sarokkádakról van szó.

 

További fürdőkádak

 

Annak érdekében, hogy minden vásárlónk igényeinek megfelelhessünk, számos fürdőkádtípust forgalmazunk. Nálunk megtalálod a hagyományos kialakítású egyenes kádakat, többféle méretben és formatervezésben. 

Emellett aszimmetrikus kádakat is rendelhetsz tőlünk, valamint sarok- és szabadon álló fürdőkádakat is. A hétköznapi fazonok épp úgy megtalálhatóak üzletünkben, mint a különleges modellek. Természetesen a kádak mellett kiegészítőkkel is várunk. Leeresztőkkel, előlapokkal és kifolyókkal is felszerelheted a fürdőd.