Játéktároló

Ez az oldal bemutatja teljes játéktároló választékunkat. A legnagyobb problémát a gyerekszobában annak a rengeteg játéknak a tárolása okozza, ami az idők alatt felhalmozódik. Termékeink segítségével esztétikusan és praktikusan rejthetőek el a játékok a kíváncsi szemek elől úgy, hogy a gyerekek számára mégis mindig elérhetőek legyenek.

 

Kialakításuknak köszönhetően rengeteg holmi számára szolgálnak hellyel és rendezetté, takarossá teszik még azokat a gyerekszobákat is, amelyekben egyébként állandó a káosz. Tekintsd meg minőségi játéktároló bútorainkat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Webshopunkban kizárólag színvonalas, minőségi termékeket forgalmazunk. A gyerekszobába szánt bútorok a gyerekek és a szülők igényeit kielégítve sokoldalúan használhatóak, szépek és időtállóak, a vidám színeknek, mókás mintáknak köszönhetően kellemessé teszik a szoba hangulatát.

 

Játéktároló dobozok és egyéb termékek

 

A minőségi gyermekbútorok között a tárolásra szolgáló daraboknak kifejezetten nagy jelentőségük van. A játékoknak, használati cikkeknek nem lesz nehéz helyet találni, ha megtekinted kínálatunkat. Az ágy alatti tároló tökéletesen passzol a hozzá illő ágyhoz, képes elnyelni az ágyneműt és a játékokat is. A rendelkezésre álló hely optimális kihasználásával a gyerekszoba szinte észrevétlenül válik rendszerezetté. Ez a termék 3 színben várja, hogy a gyerekszoba kiegészítője lehessen.

 

A termékkategória tagjai között az ágy alatti tárolók mellett a tárolóládákat is felfedezhetjük. Ugyancsak 3 színben állnak rendelkezésre. Előnyük a masszív szerkezet és a kombinálhatóság. Épp annyi szerezhető be belőlük, amennyire aktuálisan szükség van. A játéksereg növekedésével pedig bővíthető a tárolók száma. A játéktároló dobozok kiválóan passzolnak a hozzájuk tartozó polcokhoz, igény szerint alakítható az elrendezésük is. Játéktárolóink segítségével egy csapásra rend lesz majd a szobában. A szoba és a már meglévő bútorok színeihez passzoló termékek kiválasztásával már adott is a harmónia.

 

Vess véget a rendetlenségnek még ma!

 

Miután megtaláltad a szoba árnyalataihoz és a bútorokhoz illő ágy alatti vagy doboz alakú játéktárolót, már csak le kell adni a rendelést, mi pedig igyekszünk minél hamarabb teljesíteni azt. Változatos fizetési lehetőségekkel és szállítási módokkal igyekszünk kényelmessé tenni a vásárlást. Küldetésünk, hogy minden otthon rendezett és stílusos legyen, így a rugalmas, egyedi megoldásokra törekszünk, az árusítás mellett pedig különböző szolgáltatások nyújtásával is foglalkozunk. Légy elégedett vásárlóink egyike Te is!