Törölközőtartó

A legtöbb fürdőszoba újragondolásánál általában nem fektetnek hangsúlyt a különböző kiegészítőkre. A megvalósítást követően azonban akadályba ütközhetünk, amikor a szappant, a köntöst, esetleg a pipere termékeket szeretnénk nem túl látható helyen tárolni. Az apróságok elhelyezéséhez ugyanis valószínűleg nincs elegendő tárolóhely, ahogy legtöbbünk még a törölközőtartóról is megfeledkezik.


 


Pedig ezek rendkívül fontos kellékek, hiszen csak általuk lehet rendszerezett és stílusos az összhatás. Nézz körbe webáruházunkban még ma, és válassz egy prémium darabot!

tovább bezár
Kampány kategória
Kampány típusa
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
14 db termék

A fürdőszobai apróságok tárolása

 

Egy nem túl modern, egyszerű és visszafogott helyiség kialakításához számos kiegészítőre szükséged lehet. A legtöbb gondot az apróságok tárolása szokta okozni, hiszen nincs elég hely a különböző kiegészítők elrejtésére. A kosarak és tárolók mellett érdemes beszerezni törölközőtartót is, aminek segítségével a használati eszköz könnyebben szárad, és helyet sem igazán foglal majd a kis helyiségben. A számtalan kialakításnak köszönhetően biztosan te is könnyedén találsz majd olyan változatot, ami nem töri meg a fürdőszobai egységet. 

 

A törölközőtartók kínálata

 

A webáruházunkból beszerezhető fürdőszobai kiegészítők között tehát számos praktikus törölközőtartót is találhatsz. Az elegáns és kiváló minőségű gyártmányok remek dekorációs elemek is lehetnek, csak ki kell fogni az otthonodba legjobban passzoló darabot. Ezek a kellékek lehetnek krómozottak, szögletesek, de akár klasszikus hatásúak is. Érdemes tehát úgy nézelődni, hogy már van egy kis sejtésed arról, mit is szeretnél valójában.

 

Ha egy egyszerű fehér modellre vágysz, akkor a White Line kollekcióból tuti tudsz majd olyat rendelni, ami 100%-osan kiszolgál majd téged és a családot. Az egyágú, de mégis négy fogast tartalmazó modell például remek választás abban az esetben, ha nem áll rendelkezésedre túl sok hely. Jó megoldás lehet továbbá a kör alakú, TREND-i típus is, ami olyan, mint egy karika a falon. Ezen praktikusan és stílusosan tárolhatod kedvenc törölköződet. 

 

Ha pedig polcos megoldásban gondolkodsz, akkor ott van a Samba törölközőtartó polc is, amit a falra szerelve egy pillanat alatt használatba is vehetsz. Ezen akár 4-5 törölköző is tárolható, szárítható. A cinkötvözet és a krómbevonat pedig gondoskodik arról, hogy a termék akár évekig hű társad legyen. 

 

Nézz körbe tehát még ma, és válassz egy stílusos darabot!