Hidromasszázs kád

Biztosan Te is saját otthoni kis wellnessközpontra vágysz. Bár ezek többsége nagyobb beruházást igényel, ha összekapcsolod azokkal a berendezésekkel, amelyekre amúgy is szükséged van, sokkal olcsóbban is kijöhetsz. Segítséget nyújthatnak például a webáruházunkból is beszerezhető hidromasszázs kádak, amiknek köszönhetően Te is a fellegekben érezheted magad.

 

Manapság egyre több stressz ér minket, így mindenképpen szükség van egy helyre, ahol kikapcsolódhatunk. Érdemes tehát benézned hozzánk és kiválasztani egy méretben és stílusban passzoló kádat.

tovább bezár
Gyártó
Méret
Kád formája
Beépítési oldal
Hidromasszázs kád felszereltség
Csapteleppel szerelve
Készletinformáció
További szűrők
35 db termék
 

Hogyan és milyen hidromasszázs kádat érdemes választani?

 

A szervezetünk folyamatos terhelésnek van kitéve, amit az esetek többségében nem veszünk figyelembe. Te is könnyedén kikapcsolódhatsz azonban egy mini otthoni wellness-szel, amihez csak egy minőségi hidromasszázs kádra van szükséged. Egy hosszú munkanap után felfrissítő lehet a test és a lélek számára is egy habfürdős masszázs. Ezek a típusok segítenek neked kipihenni a napi stressz által okozott fáradalmakat, a fúvókák által pedig teljesen ellazul majd a tested. 

A kádak nagy előnye, hogy fokozzák a keringést, így sokkal kellemesebben telik majd az éjszaka. Emellett napjaink vezető betegségei a szív- és érrendszeri gondok, amelyekre szintén jótékony hatással van ezek használata. A meleg víz képes pihentetni a testet, miközben a lélek is le tud csillapodni. 

 

Hidromasszázs kád kínálatunk

 

A webáruházunkban kapható változatok között számos fajtából válogathatsz. Vannak aszimmetrikus modellek, amelyeknek remek a helykihasználásuk, így még egy kisebb fürdőszobában is bőven elférhetnek. A sarokkádakban pedig akár ketten is fürödhettek, így egyszerre élvezhetitek a masszázs fürdő által nyújtott pihentető érzést. 

Amennyiben pedig valami egyediben gondolkodsz, akkor ott vannak a különleges kialakítással tervezett, test formájú, illetve az ovális hidromasszázs kádjaink. 

Bármelyiket is választod, mindenképpen számolj azzal, hogy ezek árammal működnek, így érdemes óvatosan bánni velük. Az elektronika és a víz nincs jó kapcsolatban egymással, így a beüzemelésnek biztosnak kell lennie, hogy a berendezés senkinek se okozzon sérüléseket. A művelethez tehát mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni, hogy elkerülhesd a problémákat.