Jakuzzi vegyszerek,aroma

Ebbe a kategóriába a jakuzzivegyszereket és aromákat töltöttük fel. Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után elmerülni otthon a saját jakuzzink habjai közt. Ha a saját medencénkben élvezzük a wellness és spa élményeket, szükségünk lesz bizonyos kiegészítőkre. A kiváló vízminőség alapvető feltétele annak, hogy a jakuzzi használata zavartalan legyen.

 

Emellett karban kell tartanunk a medencénk egész rendszerét. Ez biztosítja a mi kényelmünket és egészségünket és a berendezések hosszú élettartamát. Webshopunkban minden olyan kelléket megtalálsz, amelyre szükséged lehet a medence karbantartásához. Aromáink tovább fokozzák az élvezeteket.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
20 db termék
 

Fontos a megfelelő pH-érték 

 

Ahhoz, hogy a jakuzzi vize az egészségünk szempontjából megfelelő legyen, adalékanyagokra van szükségünk. Stabilizálnunk kell a víz pH-értékét, mert így lesz hatékony a fertőtlenítés. Az, hogy a medencében használt víz csíramentes legyen, nagyon fontos számunkra. Így ugyanis nem szaporodnak el az esetleges fertőzéseket okozó baktériumok, gombák, vírusok a vízben. 

 

Webáruházunk kínálatában megtalálhatod a pH-stabilizátorokat, melyek segítenek fenntartani a jakuzzi vizének lúgosságát. Ezáltal megakadályozható a víz pH-értékének ingadozása, és hatékonnyá tehető a fertőtlenítés is.

 

Jakuzzivegyszerek és aromák

 

A jakuzzi vize alapesetben rengeteg fémet és ásványi anyagot tartalmaz. Ha ezek az összetevők felhalmozódnak a medence vizében és szűrőrendszerében, komoly kár keletkezhet. 

 

Ezt segít megakadályozni a jakuzzi vizében használandó fémmentesítő folyadék. Semlegesíti a vízben található fémeket, így az nem roncsolja a jakuzzi felületét. A fémmentesítő szer használatát követő napon ellenőrizzük a jakuzzi szűrőjét. Ha szükséges, szűrőtisztítóval távolítsuk el a felhalmozódott szennyeződéseket.

 

A víz lazító zubogása mellett különböző illatokkal is segíthetjük ellazulásunkat vagy épp felfrissülésünket. Termékkínálatunkban több spa aromafajtát is találsz. Ezeket a növényi kivonatokat a medence vízbe kell csepegtetni. A buborékok sokasága közvetíti felénk a csodás illatokat. 

 

A rozmaring serkenti az agyi funkcióinkat, frissíti az elménket. Az eukaliptusz illóolaja gyors segítséget nyújt légúti pamnaszok esetén. A narancsvirág és a levendula olajai segítik a pihentető relaxálást. Mediterrán és Polinézia fantázia nevű aromáink pedig további fantasztikus illatokkal várnak.