Medence takaró fólia

Jó helyen jársz oldalunkon, ha a tökéletes védelmet szeretnéd a medencédhez. Ezen az oldalon a medencetakaró fólia kínálatunkat találhatod meg, amely egyértelmű védelmet jelent majd a medence számára a kívülről érkező szennyeződésekkel szemben. 


 


Ezeknek az eszközöknek a rendszeres használatával óvhatod a fürdővizet a bogaraktól, lehulló levelektől, és ezzel a medence további alkatrészeit, mint például a vízforgatót is megkímélheted a szennyeződéstől és ezzel meghosszabbíthatod azok élettartamát is. Több típusú fóliával várunk, biztosan megtalálod a számodra tökéletes megoldást.

tovább bezár
Gyártó
Méret
Készletinformáció
További szűrők
16 db termék

Webshopunk az ingatlan, az ingatlan-fenntartás, a kert, valamint az építkezés témaköreiben forgalmazza a megbízható gyártók minőségi termékeit. Szolgáltatásunk színvonalát igazolja, hogy boltunk 2020-ban Magyar Brands díjat érdemelt. 

 

Milyen medencetakaró fóliákat találsz nálunk?

 

A medencék oldaláról megnyitható medencetakaró fóliákat bemutató oldalunk az összes medencék takarását szolgáló termék gyűjtőhelye. Legyen szó bármilyen formájú, alakú, vagy méretű medencéről, bízunk abban, hogy megtalálod oldalainkon a neked való takaró fóliát. 

 

A medencére teríthető védőtakarók mellett szigetelt medencetakaróval is várunk. A víz tisztaságának biztosítása mellett abban is segítenek, hogy jobban megőrzik annak hőmérsékletét, ezért a medence hosszabb időn keresztül marad használható. A PVC takarók kivételével ezek a fóliák téliesítéshez is alkalmasak, hiszen a fény elzárásával gátat szabnak az algásodásnak. A medence aljának védelmére aljtakaróinkat javasoljuk.

 

Az oldalunkon bal oldalt szereplő szűrő opció használatával egyszerűsítheted és gyorsíthatod a vásárlás menetét. Szűrj a preferált gyártó, a különböző alapanyagok, illetve a medence mérete alapján! Amennyiben megtaláltad azt a terméket, amelyiket szeretnél megvásárolni, azt annak a saját oldaláról teheted a kosaradba.

 

Milyen előnyt adhat számodra, ha boltunkban veszed meg a medencéhez a fóliát?

 

Webshopunk törekvése, hogy adott témakörön belül szinte minden alkatrész vagy eszköz megvásárolható legyen nálunk egy helyen. Így van ez a medence és az azokat takaró fóliák esetében is. A boltunkban vásárolt termékek esetében nem csak a 60 napos visszaküldési garanciát érvényesítheted, de egy esetleges későbbi vásárlás során biztosítjuk a további eszközök vagy esetleg alkatrészek pótlásának lehetőségét is.